Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Camarote De Algetares

Algeciras, Spanje

 

camarote-de-algetarescamarote-de-algetarescamarote-de-algetarescamarote-de-algetarescamarote-de-algetares
Favoriet 
     

    v.a. 558

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Camarote De Algetares in Algeciras

    Dit gezellige appartement vlakbij de zee ligt in Algeciras en verwelkomt 2+2 personen.

    De buitenkant van deze woning is een echt wonder. Je vindt er een groot gemeenschappelijk chloorzwembad van 18m x 12m met een diepte van 1,1m tot 1,75m. De kleintjes kunnen vrij spelen in de gemeenschappelijke tuin of afkoelen in het pierenbadje terwijl jij geniet van het warme weer en van het zonnebaden. Het balkon van het appartement zal de ideale plek zijn om iets te drinken en je avonden te verlengen in het gezelschap van je geliefden. Houd er rekening mee dat de privacy gedeeltelijk is, want omdat het in een urbanisatie ligt, heb je buren in de buurt.







    Eenmaal binnen kun je genieten van alle gemakken die deze accommodatie te bieden heeft. Je kunt ontspannen op de comfortabele bank in de woonkamer terwijl je tv kijkt of iets koken in de keuken, die in open verbinding staat met de eetkamer en is uitgerust met een keramische kookplaat en al het nodige keukengerei zodat je comfortabel kunt koken. Als het tijd is om te slapen, kun je gebruik maken van de beschikbare slaapkamer met een tweepersoonsbed, en er kunnen maximaal twee extra mensen in het pand verblijven dankzij de slaapbank in de woonkamer. Een badkamer met douche maakt het verblijf compleet. Je kunt gebruik maken van de ventilator, wasmachine, strijkijzer en strijkplank die je in de accommodatie vindt. Als je met je baby reist, kunnen we een kinderbedje en een kinderstoel beschikbaar stellen..

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils