Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Finca Las Longueras

Agaete, Spanje

 

finca-las-longueras
Favoriet 
 

v.a. 872

  • Beoordeeld met een 8.5
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Finca Las Longueras in Agaete



Tijdens mijn eerste wandeling in de Ageate Vallei had ik het gevoel op ontdekkingsreis te zijn. Alsof ik ergens kwam waar niemand eerder was geweest. Hier kom je op één plek de diversiteit aan natuur die Gran Canaria rijk is tegen: van cactussen van het droge kustgebied tot en met de dennenbossen van de bergen. Het is goed te zien dat de eilandbewoners trots zijn op hun vallei. Met allerlei fruitbomen, palmbomen, tuinen, leuke huisjes en bloeiende bloemen is het er een paradijsje op aarde.

En in dat kleine paradijs, midden tussen de bananen, sinaasappels, avocado's en papaya's stuitte ik op de Finca Las Longueras. Al meer dan honderd jaar is dit kleurrijke landgoed het domein van echte levensgenieters. Ik genoot er van de uiterst sfeer- en smaakvol ingerichte kamers, het prachtige zwembad, middenin het mooiste stukje natuur van Gran Canaria. Tsja, ik zou gek zijn om het best bewaarde geheim van deze verborgen vallei te gaan verklappen…
  • Wellness:fitnessruimte,Sports:fietsverhuur;fietsenstalling,Restaurant:eetgelegenheden: restaurant (reserveren noodzakelijk);drinkgelegenheden: bar,Pools:buitenzwembad (lengte: 12 meter; breedte: 6 meter; diepte tussen 1.85 en 1.85 meter)(ligstoelen),Regular:kluisje (op de kamer: gratis);parkeerterrein;eetgelegenheden: restaurant (reserveren noodzakelijk);drinkgelegenheden: bar;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;fitnessruimte;babybedje;buitenzwembad (lengte: 12 meter; breedte: 6 meter; diepte tussen 1.85 en 1.85 meter)(ligstoelen);schoonmaak kamer 7 keer per week;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar (op te geven bij reservering),GeneralFacility:Officiële classificatie: zonder classificatie;totaal aantal kamers: 14;receptie;kluisje (op de kamer: gratis);parkeerterrein;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;schoonmaak kamer 7 keer per week;huisdieren niet toegestaan;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar (op te geven bij reservering),Kids:babybedje
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-04-2026 872,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor