Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cascata do Varosa

Tarouca, Portugal

 

cascata-do-varosa
Favoriet 
 

v.a. 662

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Cascata do Varosa in Tarouca



Sommige plekjes zijn in het echt nog beter dan op de foto. Dat besef ik maar weer wanneer ik Cascata do Varosa zie, in het noorden van Portugal. Deze parel bevindt zich in het dorp Tarouca, midden in de natuur. Vooral de omgeving is prachtig en heerlijk stil. Zo stil dat het kabbelende water van de naastgelegen rivier eigenlijk het enige is wat je hoort.

Dit adresje, vlak bij de Douro-vallei, is de perfecte plek om even op te laden. Werp een hengel uit, maak prachtige wandelingen en plons in de infinty pool. Terwijl je baantjes trekt, hoor je de vogels fluiten en schitteren de groene bergen als achtergronddecor. Daar word je toch helemaal zen van? Ook fijn zijn de faciliteiten in het zusterhotel, even verderop. Breng hier eens een bezoek aan de sauna of ga er gerust een hapje eten. Natuurlijk mag je ook een aantal bijzondere highlights niet missen. Zet zeker een portproeverij op je lijstje en een bezoek aan de prachtige kerk, Santuário de Nossa Senhora dos Remédios in Lamego!


  • Restaurant:eetgelegenheden: restaurant,Wellness:sauna (circa 800 meter; bij located at sister hotel douro cister hotel);fitnessruimte bij located at sister hotel douro cister hotel;massage,Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);speeltuin,Regular:parkeerterrein;eetgelegenheden: restaurant;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;sauna (circa 800 meter; bij located at sister hotel douro cister hotel);fitnessruimte bij located at sister hotel douro cister hotel;massage;douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst;bagagerie;babybedje (beperkt beschikbaar);speeltuin;handdoekenservice;binnenzwembad (bij sister hoterl douro cister hotel; afstand ca. 800 meter) hoofdgebouw;buitenzwembad(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen);schoonmaak aparthotel;schoonmaak kamer 1 keer per week,GeneralFacility:Officiële classificatie: zonder classificatie;authentieke accommodatie;kindvriendelijk complex;receptie;parkeerterrein;kamers voor mindervaliden aanwezig;voorzieningen voor mindervaliden;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst;bagagerie;schoonmaak aparthotel;schoonmaak kamer 1 keer per week;huisdieren toegestaan max.: 1 huisdier(en) per kamer/appartement,Pools:handdoekenservice;binnenzwembad (bij sister hoterl douro cister hotel; afstand ca. 800 meter) hoofdgebouw;buitenzwembad(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-01-2025 662,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro