Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Real Marina Hotel & Spa

Olhão, Portugal

 

real-marina-hotel-spa
Favoriet 
 

v.a. 414

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 5 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Real Marina Hotel & Spa in Olhão

Dit hotel biedt een unieke ervaring in een idyllische omgeving waar kristalhelder water, pure lucht en goudkleurig zand samenkomen in perfecte harmonie. Met uitzicht over het landschap van Ria Formosa en exclusieve toegang tot de jachthaven, is dit hotel gelegen in een adembenemend natuurlijk landschap van velden en heuvels. De nabijheid van de mooiste stranden van de Algarve en de mogelijkheid om de nog verlaten stranden van de grenseilanden van Ria Formosa te verkennen, maken dit hotel een paradijs voor natuurliefhebbers. Met faciliteiten voor zowel ontspanning als actieve bezigheden, zoals zwembaden, watersporten en wellnessaanbiedingen, is dit hotel de perfecte keuze voor een onvergetelijke vakantie.
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 11-10-2024 voor een 8-daagse vakantie 414,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro