Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vitors Plaza

Praia da Rocha, Portugal

 

vitors-plaza
Favoriet 
 

v.a. 290

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vitors Plaza in Praia da Rocha

Verscholen in het weelderige natuurlijke landschap van de westelijke Algarve is Vitor's Plaza de perfecte keuze voor uw volgende familievakantie, romantisch uitje of uitstapje met vrienden. Gelegen tussen het vissersdorp Alvor, de bruisende stad Portimão en het levendige Praia da Rocha, biedt Vitor's Plaza een binnen- en buitenzwembad voor volwassenen en een plonsbad voor kinderen. Of u nu reist met uw partner, de hele familie of een groep vrienden, de Vitor's Plaza garandeert dat elke gast geniet van een ontspannende vakantie in Alvor.

Verscholen in het weelderige natuurlijke landschap van de westelijke Algarve is Vitor's Plaza de perfecte keuze voor uw volgende familievakantie, romantisch uitje of uitstapje met vrienden.

Gelegen tussen het vissersdorp Alvor, de bruisende stad Portimão en het levendige Praia da Rocha, biedt Vitor's Plaza een binnen- en buitenzwembad voor volwassenen en een plonsbad voor kinderen.

Of u nu reist met uw partner, de hele familie of een groep vrienden, de Vitor's Plaza garandeert dat elke gast geniet van een ontspannende vakantie in Alvor.

Rustig gelegen op nog geen 10 minuten rijden van het centrum van Portimão (ca. 4 km) met zijn levendige boulevard en gezellige sfeer!

Naar het strand van Praia do Alemão is het ca. 20 lopen (ca. 1,5 km) en met de shuttleservice van het hotel bent u snel bij het strand.
- Centrum Alvor: ca. 3 km
- Centrum Portimão: ca. 4 km
- Centrum Praia da Rocha: ca. 3 km
- Strand: ca. 1,5 km

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Faro: ca. 70 km
- Luchthaven Lissabon: ca. 100 km
Bij onze vliegreizen zijn de transfers van en naar de luchthaven niet standaard inbegrepen. Wij raden u aan een transfer of huurauto bij te boeken. Dit doet u eenvoudig in de vervolgstappen van het boekingsproces

- Het hotel bestaat uit een hoofdgebouw en 4 bijgebouwen
- Ontbijt (08:30 - 10:00 uur) in buffetvorm
- Er is shuttleservice naar het strand van april tot november (gratis)
- Huisdieren niet toegestaan

Alle, zeer ruime, appartementen zijn netjes en comfortabel ingericht en beschikken o.a. over:
- Kitchenette met een koelkast, inductiekookplaat, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, staafmixer en broodrooster
- Woonkamer
- Telefoon
- Tv
- Kluisje
- Terras of balkon
- Airconditioning
- Strijkijzer en -plank
- Badkamer met (inloop)douche, toilet en föhn

Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro