Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Quinta do Mar - Country and Sea Village

Praia da Luz, Portugal

 

appartementen-quinta-do-mar-country-and-sea-village
Favoriet 
 

v.a. 593

  • Beoordeeld met een 7.9
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Quinta do Mar - Country and Sea Village in Praia da Luz



Palmbomen, een groene omgeving en een prachtig uitzicht op zee… Ik ben aangekomen bij mijn nieuwe adresje in de Algarve; Quinta do Mar - Country and Sea Village. Terwijl ik door de weelderige tuin wandel, observeer ik de wuivende palmbomen, de geluiden van vogeltjes en felpaarse bougainvillea's. Dit gemoedelijke adresje is echt een oase van rust…

Wat ik zo leuk vind aan dit verblijfje is dat de authentieke charme is behouden. De kamers zijn smaakvol ingericht en hebben nog veel oude details zoals klassieke, houten meubels.

Ik besluit even bij te komen in het verfrissende zwembad. Vanaf hier heb je een adembenemend uitzicht op zee. Ik weet nu al dat ik hier een fantastische tijd ga beleven!


  • GeneralFacility:Officiële classificatie: 3 sterren;totaal aantal kamers: 40;totaal aantal verdiepingen: 2;authentieke accommodatie;kindvriendelijk complex;receptie (geopend van 09:00 tot 22:00 uur);geen lift aanwezig;lobby;ontbijtruimte;televisiehoek;parkeerterrein;wi-fi bij de receptie (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst;bagagerie;wasgelegenheid: wasserette: binnen de accommodatie;schoonmaak kamer 5 keer per week;huisdieren niet toegestaan;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar gratis (op te geven bij reservering);kinderstoel in de kamer: gratis (op te geven bij reservering);wi-fi in openbare ruimte: gratis,Kids:babybedje (niet beschikbaar);kinderstoel,Optional:kluisje op de kamer: circa 15;00 € per stuk per week (ter plekke te betalen),Pools:kinderzwembad(deels apart);buitenzwembad(zoet water; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) ),Sports:basketbal;tennisbaan (niet overdekt; overdag gratis),Regular:geen lift aanwezig;lobby;ontbijtruimte;televisiehoek;parkeerterrein;drinkgelegenheden: bar;wi-fi bij de receptie (gratis);wasgelegenheid: wasserette: binnen de accommodatie;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst;bagagerie;babybedje (niet beschikbaar);kinderstoel;basketbal;tennisbaan (niet overdekt; overdag gratis);kinderzwembad(deels apart);buitenzwembad(zoet water; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) );schoonmaak kamer 5 keer per week;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar gratis (op te geven bij reservering);kinderstoel in de kamer: gratis (op te geven bij reservering);wi-fi in openbare ruimte: gratis,Restaurant:drinkgelegenheden: bar

Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro