Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Antillia - appartementen

Ponta Delgada, Portugal

 

hotel-antillia-appartementenhotel-antillia-appartementenhotel-antillia-appartementenhotel-antillia-appartementenhotel-antillia-appartementen
Favoriet 
 

v.a. 816

  • Beoordeeld met een 8.4
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Antillia - appartementen in Ponta Delgada

Hotel Antillia ligt in het centrum van Ponta Delgada, vlak bij de haven, gezellige restaurants en bars. Met een paar minuutjes lopen struin je langs de haven en geniet je van een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan. Het hotel heeft een zwembad met ligbedden, waar het heerlijk vertoeven is onder de zon. De appartementen zijn ruim en comfortabel ingericht en hebben gratis wifi.

In de buurt is op loopafstand genoeg te doen: probeer heerlijke lokale gerechten bij een van de vele restaurants, bezoek het mooie stadspark of wandel door de gezellige straatjes. Bij het hotel rust je uit in het wellnesscenter met sauna en kun je een massage boeken. Bij Antillia Bar bestel je je favoriete drankjes en snacks. Wil je het eiland verder ontdekken? Dan raden we aan om een huurauto te boeken. Bezoek bijvoorbeeld de prachtige natuurgebieden en thermale bronnen op São Miguel of spot dolfijnen en walvissen in de oceaan.


Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro