Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Pestana Alvor Praia

Alvor, Portugal

 

hotel-pestana-alvor-praia
Favoriet 
 

v.a. 463

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Pestana Alvor Praia in Alvor

Wanneer u een uitstekend 5-sterren hotel zoekt waarbij u niet ver hoeft te lopen om uw strandlaken uit te leggen, dan is het Pestana Alvor Praia hotel de ideale vakantielocatie voor u! Gelegen tussen Lagos en Portimão nabij één van de heerlijkste stranden van de Algarve ervaart u het echte vakantiegevoel. Relaxen in het zwembad, een balletje slaan op de tennisbaan of op één van de golfbanen die de Algarve rijk is. En daarna uitgebreid dineren in één van de restaurants van het hotel of in één van de gezellige lokale restaurants op loopafstand, in Lagos of Portimão. De dagen vliegen voorbij! Naast de perfecte locatie aan het strand waarderen onze klanten vooral het uitzicht van de zeezicht kamers, het grote zwembad, het rijke ontbijtbuffet en het hulpvaardige personeel dat u altijd vriendelijk te woord staat. Wilt u een onbezorgde vakantie, dan is Hotel Alvor Praia van de gerenomeerde Pestana keten een uitstekende keuze.

Wanneer u een uitstekend 5-sterren hotel zoekt waarbij u niet ver hoeft te lopen om uw strandlaken uit te leggen, dan is het Pestana Alvor Praia hotel de ideale vakantielocatie voor u! Gelegen tussen Lagos en Portimão nabij één van de heerlijkste stranden van de Algarve ervaart u het echte vakantiegevoel. Relaxen in het zwembad, een balletje slaan op de tennisbaan of op één van de golfbanen die de Algarve rijk is. En daarna uitgebreid dineren in één van de restaurants van het hotel of in één van de gezellige lokale restaurants op loopafstand, in Lagos of Portimão. De dagen vliegen voorbij!

Naast de perfecte locatie aan het strand waarderen onze klanten vooral het uitzicht van de zeezicht kamers, het grote zwembad, het rijke ontbijtbuffet en het hulpvaardige personeel dat u altijd vriendelijk te woord staat. Wilt u een onbezorgde vakantie, dan is Hotel Alvor Praia van de gerenomeerde Pestana keten een uitstekende keuze.

Het hotel ligt direct aan het populaire Praia do Alvor en Praia dos Tres Irmãos. Portimão, Lagos en natuurlijk Alvor liggen niet ver vanaf het hotel. Aan het strand vindt u diverse restaurants en barretjes.

- Strand: ca. 50 m
- Centrum Alvor met winkels, restaurants en supermarkt: ca. 2 km
- Portimão: ca. 5 km
- Bars en restaurants op loopafstand

Met het openbaar vervoer:
- Bushalte: ca. 50 m

Met de auto:
- Gratis parkeerplaats

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Faro: ca. 75 km
- Bij onze vliegreizen zijn de transfers van en naar de luchthaven niet standaard inbegrepen. Wij raden u aan een transfer of huurauto bij te boeken. Dit doet u eenvoudig in de vervolgstappen van het boekingsproces

- Ontbijt en diner in buffetvorm
- Huisdieren niet toegestaan

De kamers hebben de volgende faciliteiten:
- Tv
- Telefoon
- Radio
- Kluisje
- Minibar
- Airconditioning
- Badkamer met bad, toilet en föhn
- Balkon met zitje

Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro