Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Savoy Palace

Funchal, Portugal

 

savoy-palace
Favoriet 
 

v.a. 1.116

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 5 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Savoy Palace in Funchal

Dit exclusieve cityhotel ligt op een heuvel met een prachtig uitzicht op zee en wordt omgeven door een subtropische tuin. Op slechts enkele minuten lopen van de oude binnenstad en het centrum van Funchal, de hoofdstad van het eiland. Het uitnodigende strand met turkooisblauwe zee ligt op slechts ca. 50 meter afstand. Met een moderne en stijlvolle uitstraling biedt dit hotel 50 suites en 325 tweepersoonskamers, waar gasten in 2019 voor het eerst welkom werden geheten. Met uitstekende faciliteiten en een vriendelijk personeel, is dit hotel een ideale keuze voor een ontspannen en luxueus verblijf.
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-10-2024 voor een 8-daagse vakantie 1.116,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro