Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen 3HB Golden Beach

Oura-Beach, Portugal

 

appartementen-3hb-golden-beach
Favoriet 
 

v.a. 79

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen 3HB Golden Beach in Oura-Beach

Mooie appartementen in Albufeira op slechts 100 meter van het prachtige Praia da Oura strand. Maar ook het uitgaansgebied met enkele zeer goede restaurants en gezellige barretjes is niet ver weg. Er is dus volop vertier te vinden in de nabije omgeving! 3HB Golden Beach bestaat uit ruim 50 appartementen en villa'sdie over 8 gebouwen verdeeld zijn. De helder witte kleur van uw onderkomen steekt mooi af bij de vele blauwe luchten. Howel het strand bijna op steenworp afstand ligt, is er natuurlijk een zwembad en ook een kinderbad. Vele klanten gingen u voor. Zij geven de accommodatie een hoge waardering i.v.m. de locatie, de uitstekende appartementen en het vriendelijke personeel.

Mooie appartementen in Albufeira op slechts 100 meter van het prachtige Praia da Oura strand. Maar ook het uitgaansgebied met enkele zeer goede restaurants en gezellige barretjes is niet ver weg. Er is dus volop vertier te vinden in de nabije omgeving!
3HB Golden Beach bestaat uit ruim 50 appartementen en villa'sdie over 8 gebouwen verdeeld zijn. De helder witte kleur van uw onderkomen steekt mooi af bij de vele blauwe luchten. Howel het strand bijna op steenworp afstand ligt, is er natuurlijk een zwembad en ook een kinderbad.

Vele klanten gingen u voor. Zij geven de accommodatie een hoge waardering i.v.m. de locatie, de uitstekende appartementen en het vriendelijke personeel.

3Hb Golden Beach Appartementen is gelegen in de omgeving van het zandstrand Oura. Met het toeristentreintje bent u zo in Albufeira en op slechts 500 meter te voet bent u op de strip. Huur een auto om de Algarve te ontdekken. Een leuke dag uit is Zoomarine.

- Zandstrand op ca. 100 m
- Uitgaansgelegenheden op ca. 500 m
- Centrum Praia da Oura ca. 750 m
- Centrum Albufeira ligt op ca. 3 km
- Zoomarine op ca. 10 km
- Golfbaan: ca. 6 km

Met het openbaar vervoer:
- Bushalte op ca. 500 m
- Treinstation op ca. 7 km

Met de auto:
- Openbare parkeerplaats (ca. € 15. p.d.)

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Faro: ca. 50 km
- Transfer luchthaven - #HB GOlden Beach v.v. niet inbegrepen. U kunt een transfer of huurauto bijboeken

- Huisdieren zijn niet toegestaan

De appartementen van 3HB Golden Beach hebben de volgende faciliteiten:
- Woonkamer met zithoek en eethoek
- Tv
- Telefoon
- Kluisje
- Airconditioning
- Keuken met 2 of 4 kookplaten, koelkast, magnetron en theesetfaciliteiten
- Badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn

Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro