Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel The Pr1me Energize

Monte Gordo, Portugal

 

hotel-the-pr1me-energizehotel-the-pr1me-energizehotel-the-pr1me-energizehotel-the-pr1me-energizehotel-the-pr1me-energize
Favoriet 
 

v.a. 583

  • Beoordeeld met een 8.5
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel The Pr1me Energize in Monte Gordo

The Pr1me Energize is een heerlijk vakantieadres met een waanzinnig uitzicht over Monte Gordo. Zie jij jezelf al liggen in het zwembad op het dakterras tijdens de zonsondergang?

Het hotel heeft een stijlvolle en moderne inrichting; hier voel je je zo erg thuis dat je niet meer weg wilt! Het strand bevindt zich op korte loopafstand van het hotel, ideaal voor de echte strandliefhebbers. Ben je op je vakantie graag actief? In de fijne gym zorg je dat je zelfs tijdens je vakantie fit blijft! Na een mooie dag op het strand of aan het zwembad wandel je naar het gezellige centrum en geniet je van een lekker diner bij een leuk restaurantje!


Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro