Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

SANA Reno Hotel

Lissabon, Portugal

 

sana-reno-hotel
Favoriet 
 

v.a. 637

  • Beoordeeld met een 8.1
  • 3 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

SANA Reno Hotel in Lissabon

Dit centraal gelegen hotel in Lissabon biedt een verfrissend zwembad op het dakterras, ideaal voor actieve ontspanning en aquarobics training. Met een gunstige ligging nabij Parque Eduardo VII en op loopafstand van winkels en restaurants, is dit hotel een uitstekende keuze voor reizigers die de stad willen verkennen. De nabijheid van het openbaar vervoer maakt het gemakkelijk om de stad en bezienswaardigheden te bereiken. Met comfortabele kamers, wellnessfaciliteiten en een vriendelijk meertalig personeel, biedt dit hotel een ontspannen verblijf in het bruisende Lissabon.

Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro