Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

TUI BLUE Madeira Gardens Golf

Funchal, Portugal

 

tui-blue-madeira-gardens-golftui-blue-madeira-gardens-golftui-blue-madeira-gardens-golftui-blue-madeira-gardens-golftui-blue-madeira-gardens-golf
Favoriet 
 

v.a. 1.340

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

TUI BLUE Madeira Gardens Golf in Funchal

8-daagse Zonvakantie naar Madeira bij TUI BLUE Madeira Gardens Golf

Je zoekt een goed hotel op een pracht locatie met een uitstekend restaurant. Bovendien wil je alleen met volwassenen zijn, dus liefst een hotel waar je geen kinderen tegenkomt. Kies dan voor een TUI BLUE For Two hotel zoals deze. Je beleeft een heerlijke ontspannen vakantie waar je na het golfen kan genieten van een massage in het spa centrum of tot rust kan komen in de sauna. Bestel een drankje aan de bar en plof neer op één van de lounge stoelen op het grote dakterras. Golfen? Dat doe je op een van de twee banen op het eiland. Terwijl de cruiseschepen vanuit de haven van Funchal wegvaren richting de horizon, droom je hier heerlijk weg... Op en top vakantie!
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar
  • Sauna,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 28-09-2024 voor een 8-daagse vakantie 1.340,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro