Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Baia Azul

Funchal, Portugal

 

baia-azul
Favoriet 
 

v.a. 881

  • Beoordeeld met een 9.2
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Baia Azul in Funchal

Dit comfortabele hotel op een schilderachtige rotspunt aan de Atlantische kust biedt een prachtig zwembadgedeelte met zoetwaterzwembaden en deels verwarmde binnen- en buitenbaden. Het hotel ligt op slechts 300 meter van het strand, wat ideaal is voor zonaanbidders en zwemliefhebbers. Gasten kunnen ook genieten van de vele sport- en wellnessfaciliteiten die het hotel te bieden heeft, zoals tennis, fitness, spa, sauna en massagebehandelingen. Voor de avontuurlijke gasten is er zelfs een casino aanwezig. Met een kinderzwembad en een speelplaats is het hotel ook geschikt voor gezinnen met kinderen.
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 02-11-2024 voor een 8-daagse vakantie 881,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro