Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Colina da Lapa Apartments

Carvoeiro, Portugal

 

colina-da-lapa-apartments
Favoriet 
 

v.a. 52

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Colina da Lapa Apartments in Carvoeiro

Colina da Lapa Resort is een mooi, rustig gelegen resort met uitstekende appartementen en villa's omgeven door tuinen. De tuinen zijn het ideale decor voor een leuke vakantiefoto. Op het resort geniet u van diverse faciliteiten, neem een duik in het zwembad, speel een set volleybal of geniet van de aanwezige animatie. Voor de kinderen is er een apart kinderbad en miniclub! In het bruisende centrum liggen diverse leuke restaurants, terrassen, koffiebarretjes en winkels. Ga tijdens uw verblijf op zoek naar het tunneltje dat u door de rotsen leid naar het spectaculaire strand van Praia do Carvalho. Vanuit hier geniet u van het prachtige uitzicht en het helderblauwe water. Jaarlijks weten vele vakantiegangers Colina da Lapa Resort te vinden. De ruime appartementen, prachtige omgeving en aangename faciliteiten in combinatie met het vriendelijke personeel zorgen er voor dat u geniet van een welverdiende vakantie!

Colina da Lapa Resort is een mooi, rustig gelegen resort met uitstekende appartementen en villa's omgeven door tuinen. De tuinen zijn het ideale decor voor een leuke vakantiefoto. Op het resort geniet u van diverse faciliteiten, neem een duik in het zwembad, speel een set volleybal of geniet van de aanwezige animatie. Voor de kinderen is er een apart kinderbad en miniclub! In het bruisende centrum liggen diverse leuke restaurants, terrassen, koffiebarretjes en winkels. Ga tijdens uw verblijf op zoek naar het tunneltje dat u door de rotsen leid naar het spectaculaire strand van Praia do Carvalho. Vanuit hier geniet u van het prachtige uitzicht en het helderblauwe water.

Jaarlijks weten vele vakantiegangers Colina da Lapa Resort te vinden. De ruime appartementen, prachtige omgeving en aangename faciliteiten in combinatie met het vriendelijke personeel zorgen er voor dat u geniet van een welverdiende vakantie!

Fraai gelegen in de rustige residentiële wijk Sesmarias, omgeven door groene vegetatie. Een huurauto is geen overbodige luxe om de leuke plaatsen in de omgeving te bezoeken. Zo rijdt u in 7 minuten naar het centrum en het strand van Carvoeiro. Portimao en haar Praia da Rocha ligt op zo'n 20 minuten rijden. Voor een dagje waterpret rijdt u in ca. 8 minuten naar het waterpark Slide & Splash waar u zich kunt uitleven op de leuke waterglijbanen!

- Carvoeiro: ca. 4,5 km
- Strand Carvoeiro: ca. 4,7 km
- Strand Vale da Lapa: ca. 2,5 km
- Supermarkt: ca. 850 m

Openbaar vervoer:
- Bushalte: ca. 1,2 km

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Faro: ca. 65 km
- Bij onze vliegreizen zijn de transfers van en naar de luchthaven niet standaard inbegrepen. Wij raden u aan een transfer of huurauto bij te boeken. Dit doet u eenvoudig in de vervolgstappen van het boekingsproces

Transfer niet inbegrepen. In de volgende stap kunt u een transfer aan uw boeking toevoegen.

- Kinderbedje (ca. € 2 p.d.)
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Geen lift (max. 2 etages)


Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro