Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Turcongel

Altura, Portugal

 

appartementen-turcongelappartementen-turcongelappartementen-turcongelappartementen-turcongelappartementen-turcongel
Favoriet 
 

v.a. 352

  • Beoordeeld met een 8.4
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Turcongel in Altura

De Appartementen Turcongel zijn zeer verzorgde appartementen. Het appartementencomplex met familiare sfeer bestaat uit drie naast elkaar gelegen gebouwen. Het vriendelijke personeel zullen hun uiterste best doen je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De Appartementen Turcongel hebben een ideale ligging in Altura. Zowel het kilometerslange zandstrand als het gezellige centrum van Altura liggen op ca. 300 meter van de appartementen.

Turcongel beschikt over een receptie met gratis wifi, een lounge, een bar, buitenzwembad met apart kinderbad, poolbar (alleen geopend in de zomer) en een zonneterras waar je heerlijk geniet van de Portugese zon. De appartementen zijn compleet en met zorg ingericht. Alle appartementen beschikken tevens over een zonnig balkon gelegen op het zuiden met een zitje.

Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro