Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Apartamento Paraiso De Albufeira

Albufeira, Portugal

 

hotel-apartamento-paraiso-de-albufeira
Favoriet 
 

v.a. 269

  • Beoordeeld met een 6.5
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Apartamento Paraiso De Albufeira in Albufeira

Dit appartementenhotel in Albufeira is ideaal voor strandliefhebbers en gezinnen. Met een zwembadcomplex, overdekte gedeeltes en zones in de openlucht, biedt het de perfecte plek om te ontspannen en van de vakantie te genieten. Op het zonneterras met ligstoelen en parasols kun je heerlijk relaxen en de whirlpool zorgt voor extra rust en ontspanning. Sportievelingen kunnen genieten van activiteiten zoals tennis, volleybal, basketbal, midgetgolf en boogschieten. Voor de ultieme ontspanning zijn er wellnessaanbiedingen zoals een sauna, hamam, schoonheidssalon en massagebehandelingen beschikbaar. Daarnaast organiseert het animatieteam entertainmentprogramma's voor zowel kinderen als volwassenen.
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 11-10-2024 voor een 8-daagse vakantie 269,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro