Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet Bergblick - 18-25 personen

Längenfeld, Oostenrijk

 

chalet-bergblick-18-25-personen
Favoriet 
 

v.a. 3.383

  • 3 sterren
  • Max. 25 personen
  • Woonoppervlak: 280 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Chalet Bergblick - 18-25 personen in Längenfeld

Chalet Bergblick is rustig gelegen tegen een berghelling, net buiten het dorp Längenfeld. Het heeft een comfortabele inrichting in typisch Oostenrijkse stijl met veel gebruik van hout en is onder andere voorzien van een typisch Oostenrijkse kachel, een balkon en een verwarmde skikelder met skischoendroger. Vanuit het chalet heb je uitzicht op de Ötztaler Alpen.
Chalet Bergblick vormt een perfecte uitvalbasis om de diverse skigebieden in het Ötztal te ontdekken. Het skigebied van het populaire Sölden ligt op ca. 12 km afstand van het chalet, maar ook kun je naar het skigebied van Oetz, gelegen op ongeveer 22 km afstand.
Het centrum van het traditionele dorpje Längenfeld ligt op ca. 2,5 km afstand van het chalet en beschikt o.a. over een aantal supermarkten, winkels, restaurants en après-ski bars. Ook vind je er skischolen, een overdekt zwembad, een schaatsbaan en een rodelbaan. Daarnaast zijn in Längenfeld de thermale baden van het Aqua Dome te vinden. Als gast van Chalet Bergblick ontvang je 10% korting op de entreeprijs.
Het chalet beschikt over parkeergelegenheid.
  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
  • huisdieren op aanvraag
  • internet via Wi-Fi
  • open haard / houtkachel

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

Alpenchalets Flachauer Gutshof

Selections Flachauer Gutshof is een prachtig chaletdorp met luxe, sfeervolle chalets op een toplocatie. Zowel piste en de lift (Achter Jet) liggen op steenworp afstand; je hoeft dus 's morgens niet ver te lopen en je kunt bijna tot aan de voordeur va..

Flachau

5 pers.
Chalet-appartement Edelweissanger 288 - 3-5 personen

Chalet Edelweissanger is een recent gebouwd chalet-appartement met in totaal 4 appartementen. De woning staat aan de Edelweißanger, tegenover restaurant Edelweißhaus met een ruim zonneterras. De Königsleitner Bergbahnen, zijn eenvoudig skiënd ber..

Königsleiten

4 pers.
Chalet-appartement Landhof Type 1 - 2-4 personen

Chalet-appartement Landhof is rustig gelegen in Ellmau, op ca. 800 meter vanaf de Hartkaiserbahn met toegang tot Wilder Kaiser Brixental. Er rijdt een skibus. Het centrum van Ellmau ligt op ca. 4 minuten rijden. De gastvrije familie heeft de chalet-a..

Ellmau