Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet-appartement Wildkogelresorts Penthouse Type IIIc - 6 personen

Bramberg am Wildkogel, Oostenrijk

 

chalet-appartement-wildkogelresorts-penthouse-type-iiic-6-personen
Favoriet 
 

v.a. 2.501

  • Beoordeeld met een 8
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen
  • Woonoppervlak: 95 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Chalet-appartement Wildkogelresorts Penthouse Type IIIc - 6 personen in Bramberg am Wildkogel

Alle chalet-appartementen in Wildkogelresorts zijn van particuliere eigenaren, waardoor er onderling kleine verschillen kunnen zijn. Ze zijn echter allemaal modern en sfeervol ingericht met comfortabele meubels, zijn voorzien van een ruim balkon of terras en bieden een prachtig uitzicht.
Wildkogelresorts bestaat uit twee gedeeltes: Das Wildkogel en Das Bramberg. Elk gedeelte heeft vijf appartementengebouwen, een chalet en diverse faciliteiten. Zo is er in elk gedeelte een overdekt zwembad (dagelijks geopend van 8.00 uur tot 21.00 uur) en wellnesscentrum (dagelijks geopend van 15.00 uur tot 20.00 uur) met diverse sauna's, Turks stoombad en fitness. Maak het jezelf gemakkelijk met de ontbijt-, was- en/of boodschappenservice of laat je verwennen met een massage- en/of beautybehandeling (allen tegen betaling). Voor kinderen is er een speelkamer. Je kunt tegen betaling (€ 10,00 per set) een raclette- of fondueset huren voor een gezellig avondje met elkaar. Geen zin om 's avonds te koken? Geniet dan van de Italiaanse en Oostenrijkse keuken in het restaurant van Wildkogelresorts. Verder vind je in het resort een gezellige lounge met bar, wasmachine en droger (tegen betaling), verwarmde skibergingen en een parkeergarage. In alle gebouwen is een lift.
Wildkogelresorts is ideaal gelegen in Bramberg am Wildkogel; op loopafstand van de skilift Smaragdbahn, hiermee kom je in het skigebied Wildkogel Ski Arena. Bij het bergstation bevindt zich de skischool met oefenweide. De skibus stopt op ca. 150 meter van het resort en brengt je in ca. 10 minuten naar de skilift Panoramabahn Kitzbüheler Alpen in Hollersbach. Hier vandaan heb je toegang tot het skigebied KitzSki Kitzbühel / Kirchberg. Het resort ligt aan de rand van het vriendelijke Bramberg, op ca. 400 meter van het dorpscentrum.
De chalet-appartementen in Wildkogelresorts zijn in beide gedeeltes gelijkwaardig maar je kunt indien gewenst een preferentie aangeven bij boeking. Het kan echter niet gegarandeerd worden in welk gedeelte je wordt ondergebracht.
  • Huisdieren toegestaan
  • Zwembad
  • Internet (WiFi)
  • huisdieren op aanvraag
  • internet via Wi-Fi
  • open haard / houtkachel
  • sauna (gemeenschappelijk)
  • wasmachine
  • zwembad
Beschikbaarheid Prijs
Van 14-12-2024 t/m 21-12-2024 (7 dagen) 2.501,- Boek
Van 11-01-2025 t/m 18-01-2025 (7 dagen) 4.691,- Boek
Van 18-01-2025 t/m 25-01-2025 (7 dagen) 4.691,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

7 pers.
Chalet Karin - 6-7 personen

Chalet Karin is in 2014 gebouwd en ligt dicht bij het centrum van het dorpje Axams. De skibus stopt op ca. 250 meter van het chalet. Op 3,5 kilometer afstand ligt de Götzner Gondelbahn met aansluiting op het skigebied van Götzens en de Mutterer Alm..

Axams

4 pers.
Appartement Residence Zillertal Type A2 - 4 personen

Residence Zillertal is gelegen aan de rand van het centrum van Gerlos. Ideaal als je het bruisende nachtleven wil opzoeken, maar ook als je juist van je nachtrust wil genieten. De Dorfbahn cabinelift ligt op zo'n 900 meter van Residence Zillertal, m..

Gerlos

5 pers.
Chalet-appartement Edelweissanger 288 - 3-5 personen

Chalet Edelweissanger is een recent gebouwd chalet-appartement met in totaal 4 appartementen. De woning staat aan de Edelweißanger, tegenover restaurant Edelweißhaus met een ruim zonneterras. De Königsleitner Bergbahnen, zijn eenvoudig skiënd ber..

Königsleiten