Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Gipfelherz

Ischgl, Oostenrijk

 

hotel-gipfelherz
Favoriet 
 

v.a. 335

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Gipfelherz in Ischgl

Het gemoedelijke 4-sterrenhotel Gipfelherz heeft een rustige ligging net buiten het centrum van de populaire wintersportplaats Ischgl. De kamers van dit familievriendelijke hotel zijn onlangs gerenoveerd. Gasten die voor u in hotel Gipfelherz verbleven zijn tevreden over het gastvrije personeel en de uitstekende keuken. Niet voor niets heeft hotel Gipfelherz de nominatie 'conscious Tyrol Medal' ontvangen, omdat het hotel veelal gebruik maakt van regionale producten. Voor een ontspannen vakantie, waarbij u het spectaculaire skigebied Silvretta Arena kunt ontdekken, evenals het bruisende nachtleven van Ischgl dan bent u in hotel Gipfelherz zeker aan het juiste adres. Gasten zijn te spreken over het hotel vanwege de ruime kamers, het vriendelijke personeel en de locatie.

Het gemoedelijke 4-sterrenhotel Gipfelherz heeft een rustige ligging net buiten het centrum van de populaire wintersportplaats Ischgl. De kamers van dit familievriendelijke hotel zijn onlangs gerenoveerd. Gasten die voor u in hotel Gipfelherz verbleven zijn tevreden over het gastvrije personeel en de uitstekende keuken. Niet voor niets heeft hotel Gipfelherz de nominatie 'conscious Tyrol Medal' ontvangen, omdat het hotel veelal gebruik maakt van regionale producten. Voor een ontspannen vakantie, waarbij u het spectaculaire skigebied Silvretta Arena kunt ontdekken, evenals het bruisende nachtleven van Ischgl dan bent u in hotel Gipfelherz zeker aan het juiste adres.

Gasten zijn te spreken over het hotel vanwege de ruime kamers, het vriendelijke personeel en de locatie.

Hotel Gipfelherz heeft een rustige ligging nabij het bruisende Ischgl. Na een spetterende dag op de pistes van Silvretta Arena komt u heerlijk tot rust in uw comfortabele hotel. Indien u na een dag op de latten gestaan te hebben, behoefte heeft aan gezelligheid dan kunt u tot in de vroege uurtjes kennis maken met het bruisende après-ski leven van Ischgl. Het centrum van Iscghl bevindt zich op ca. 2 km afstand. De kabelbanen Pardatschgratbahn en Fimbabahn zijn eenvoudig te bereiken met de skibus, welke dichtbij het hotel stopt. Met de gratis shuttle service van het hotel wordt u gebracht naar de Pardatschgratbahn (via de receptie aan te vragen).

- Centrum van Ischgl: ca. 2 km
- Skibushalte: ca. 500 m
- Pardatschgratbahn en de Fimbabahn: ca. 1,5 km

Met de auto:
- Gratis openbare parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie.

- Uitgebreid ontbijtbuffet
- Huisdieren zijn niet toegestaan

De moderne kamers beschikken over een:
- Tv
- Kluisje
- Minibar
- Bureau
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

4 pers.
Chalet-appartement Landhof Type 1 - 2-4 personen

Chalet-appartement Landhof is rustig gelegen in Ellmau, op ca. 800 meter vanaf de Hartkaiserbahn met toegang tot Wilder Kaiser Brixental. Er rijdt een skibus. Het centrum van Ellmau ligt op ca. 4 minuten rijden. De gastvrije familie heeft de chalet-a..

Ellmau

5 pers.
Chalet-appartement Edelweissanger 288 - 3-5 personen

Chalet Edelweissanger is een recent gebouwd chalet-appartement met in totaal 4 appartementen. De woning staat aan de Edelweißanger, tegenover restaurant Edelweißhaus met een ruim zonneterras. De Königsleitner Bergbahnen, zijn eenvoudig skiënd ber..

Königsleiten

Alpenchalets Flachauer Gutshof

Selections Flachauer Gutshof is een prachtig chaletdorp met luxe, sfeervolle chalets op een toplocatie. Zowel piste en de lift (Achter Jet) liggen op steenworp afstand; je hoeft dus 's morgens niet ver te lopen en je kunt bijna tot aan de voordeur va..

Flachau