Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Bischofsmütze

Filzmoos, Oostenrijk

 

hotel-bischofsmutze
Favoriet 
 

v.a. 501

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Bischofsmütze in Filzmoos

Hotel Bischofsmütze is een gezellig 4-sterrenhotel in het centrum van Filzmoos met prachtig uitzicht op de bergen. In de ochtend kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, om vervolgens de piste op te gaan voor een actieve dag. In de middag kunt u in het restaurant terecht voor een après ski-snack en kunt u heerlijk genieten in het wellnesscentrum met diverse sauna's, stoombaden en een relaxruimte. Ook de kinderen kunnen zich in de middag vermaken in het binnenzwembad. 's Avonds staat er een 4-gangendiner op u te wachten inclusief saladebuffet. Kortom, in het Bischofsmütze Hotel komt u zeker niets te kort tijdens uw wintersportvakantie! Gasten waarderen dit hotel vanwege het vriendelijke personeel, de ruime kamers en de locatie.

Hotel Bischofsmütze is een gezellig 4-sterrenhotel in het centrum van Filzmoos met prachtig uitzicht op de bergen. In de ochtend kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, om vervolgens de piste op te gaan voor een actieve dag. In de middag kunt u in het restaurant terecht voor een après ski-snack en kunt u heerlijk genieten in het wellnesscentrum met diverse sauna's, stoombaden en een relaxruimte. Ook de kinderen kunnen zich in de middag vermaken in het binnenzwembad. 's Avonds staat er een 4-gangendiner op u te wachten inclusief saladebuffet. Kortom, in het Bischofsmütze Hotel komt u zeker niets te kort tijdens uw wintersportvakantie!

Gasten waarderen dit hotel vanwege het vriendelijke personeel, de ruime kamers en de locatie.

Hotel Bischofsmütze is gelegen in het centrum van Filzmoos op slechts 100 m lopen van de dichtstbijzijnde skilift. Het hotel heeft schitterend uitzicht op de bergen. Het skigebied van Filzmoos is onderdeel van het wintersportgebied Ski Amadé. Met de skipas heeft u dus toegang tot alle skigebieden in het Ski Amadé. Het skigebied heeft maar liefst 860 km aan pistes, dat zorgt gegarandeerd voor een leuke en actieve wintersportvakantie.

- Skilift Filzmoos: ca. 100 m
- Skigebied Filzmoos: ca. 100 m
- Bushalte: ca. 100 m
- Treinstation: ca. 13 km
- Vliegveld Salzburg: ca. 74 km

Met de auto:
- Gratis parkeergelegenheid bij uw accommodatie.

Met de pendelbus:
- U stapt uit en op in Bruck bij hotel Lukashansl, waarna u per verzameltransfer naar uw accommodatie wordt gebracht v.v.

Met het vliegtuig:
- Indien u deze accommodatie met vlucht boekt is de transfer van de luchthaven v.v. niet inbegrepen. U kunt deze optioneel bijboeken of op eigen gelegenheid verder reizen.

U verblijft in hotel Bischofsmütze op basis van halfpension verzorging met o.a.:
- Ontbijtbuffet
- 4-gangendiner
- Saladebuffet
- Après ski-snack
- Diverse thema-avonden per week
- 1x per week een galadiner

Alle maaltijden worden geserveerd in het hoofdgebouw

De kamers bevinden zich in het hoofd- of bijgebouw en zijn voorzien van:
- Telefoon
- Tv
- Kluisje
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

4 pers.
Appartement Residence Zillertal Type A2 - 4 personen

Residence Zillertal is gelegen aan de rand van het centrum van Gerlos. Ideaal als je het bruisende nachtleven wil opzoeken, maar ook als je juist van je nachtrust wil genieten. De Dorfbahn cabinelift ligt op zo'n 900 meter van Residence Zillertal, m..

Gerlos

5 pers.
Chalet-appartement Edelweissanger 288 - 3-5 personen

Chalet Edelweissanger is een recent gebouwd chalet-appartement met in totaal 4 appartementen. De woning staat aan de Edelweißanger, tegenover restaurant Edelweißhaus met een ruim zonneterras. De Königsleitner Bergbahnen, zijn eenvoudig skiënd ber..

Königsleiten

Alpenchalets Flachauer Gutshof

Selections Flachauer Gutshof is een prachtig chaletdorp met luxe, sfeervolle chalets op een toplocatie. Zowel piste en de lift (Achter Jet) liggen op steenworp afstand; je hoeft dus 's morgens niet ver te lopen en je kunt bijna tot aan de voordeur va..

Flachau