Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Aktivhotel Feichtnerhof

Feichten, Oostenrijk

 

aktivhotel-feichtnerhof
Favoriet 
 

v.a. 283

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Aktivhotel Feichtnerhof in Feichten

Aktivhotel Feichtner Hof wordt gerund door de gastvrije familie Larcher. Zij doen er alles aan om uw wintersportvakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Gasten die u voor zijn gegaan zijn erg tevreden over de ruime en nette kamers en uitstekende service. Daarnaast bevinden de piste en de skilift zich binnen handbereik, dé ingredienten voor een zorgeloze wintersportvakantie. Uw verblijf in Feichtner Hof is van alle gemakken voorzien. Na een actieve dag op de piste is het heerlijk vertoeven in de wellness en kunt u relaxen in de hotelbar.Kiest u voor een verblijf op basis van halfpension? Dan staat er in de avond een 5-gangenmenu op u te wachten.

Aktivhotel Feichtner Hof wordt gerund door de gastvrije familie Larcher. Zij doen er alles aan om uw wintersportvakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Gasten die u voor zijn gegaan zijn erg tevreden over de ruime en nette kamers en uitstekende service. Daarnaast bevinden de piste en de skilift zich binnen handbereik, dé ingredienten voor een zorgeloze wintersportvakantie.

Uw verblijf in Feichtner Hof is van alle gemakken voorzien. Na een actieve dag op de piste is het heerlijk vertoeven in de wellness en kunt u relaxen in de hotelbar.Kiest u voor een verblijf op basis van halfpension? Dan staat er in de avond een 5-gangenmenu op u te wachten.

Aktivhotel Feichtner Hof is rustig gelegen aan de rand van het kleine dorp Feichten en bevindt zich op korte afstand van de populaire wintersportplaatsen Fiss en Serfaus. Aktivhotel Feichtner Hof beschikt over een gunstige ligging op slechts enkele meters afstand van de skilift, waardoor u eenvoudig de pistes bereikt. . Met de Kaunertaler glestjer binnen handbereik bent u altijd verzekerd van een sneeuwzekere wintersportvakantie.

- Skipiste: direct naast het hotel
- Skibushalte: direct naast het hotel
- Skilift: direct naast het hotel
- Skischool en -verhuur: op ca. 200 m
- Rodelbaan: op ca. 200 m
- Skigebied Fendels: op ca. 13 km
- Kaunertaler gletsjer: op ca. 18 km
- Fiss: op ca. 20 km
- Serfaus: op ca. 25 km

Met de auto:
- Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie.
- Laadmogelijkheden (maximaal 2) tegen betaling beschikbaar voor elektrische voertuigen, ter plaatse aan te vragen en te voldoen.

- Ontbijt inbegrepen
- 5-gangendiner (indien u op basis van halfpension boekt)
- Kinderbed en -stoel gratis aanwezig (opgeven bij boeking)

De gemoedelijke en ruime kamers zijn voorzien van:
- Telefoon
- Tv
- Radio
- Kluisje
- Zithoek
- Gratis wifi
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn
- Badjas voor volwassenen
- Sommige kamers beschikken over een balkon

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

4 pers.
Chalet-appartement Landhof Type 1 - 2-4 personen

Chalet-appartement Landhof is rustig gelegen in Ellmau, op ca. 800 meter vanaf de Hartkaiserbahn met toegang tot Wilder Kaiser Brixental. Er rijdt een skibus. Het centrum van Ellmau ligt op ca. 4 minuten rijden. De gastvrije familie heeft de chalet-a..

Ellmau

5 pers.
Chalet-appartement Edelweissanger 288 - 3-5 personen

Chalet Edelweissanger is een recent gebouwd chalet-appartement met in totaal 4 appartementen. De woning staat aan de Edelweißanger, tegenover restaurant Edelweißhaus met een ruim zonneterras. De Königsleitner Bergbahnen, zijn eenvoudig skiënd ber..

Königsleiten

4 pers.
Appartement Residence Zillertal Type A2 - 4 personen

Residence Zillertal is gelegen aan de rand van het centrum van Gerlos. Ideaal als je het bruisende nachtleven wil opzoeken, maar ook als je juist van je nachtrust wil genieten. De Dorfbahn cabinelift ligt op zo'n 900 meter van Residence Zillertal, m..

Gerlos