Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Roompot Lakeside Resort Brielle

Zwartewaal, Nederland

 

roompot-lakeside-resort-brielle
Favoriet 
     

    v.a. 307

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Roompot Lakeside Resort Brielle in Zwartewaal

    2x overnachten
    incl. eindschoonmaak
    incl. bedlinnen en opgemaakte bedden
    incl. handdoekenpakket
    incl. keukendoekenpakket
    gratis WiFi
    gratis parkeren

    Het duurzame vakantiepark Roompot Lakeside Resort Brielle vindt u aan het Brielse Meer, een plas in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Net buiten vestingstad Brielle, in Zwartewaal om precies te zijn. U overnacht in een gasloze lodge, met duurzame, houten gevelbekleding en grote ramen. U heeft prachtig uitzicht op het vele groen! Een dagje strand, wandelen door bossen en duinen en fietsen of kanoën; in de directe omgeving kan het allemaal.

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn