Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe Appartement Comfort for 2 Persons

Zoutelande, Nederland

 

luxe-appartement-comfort-for-2-personsluxe-appartement-comfort-for-2-personsluxe-appartement-comfort-for-2-personsluxe-appartement-comfort-for-2-personsluxe-appartement-comfort-for-2-persons
Favoriet 
     

    v.a. 746

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Luxe Appartement Comfort for 2 Persons in Zoutelande

    Aparthotel Zoutelande bestaat uit 30 suites en 18 appartementen verdeeld over twee gebouwen, gebouw Paalhoofd en gebouw Golfbreker. Het aparthotel heeft een unieke ligging, op slechts één minuut loopafstand van het strand. Er is één parkeervak per suite aanwezig op een beveiligde parkeerplaats op loopafstand. Er is een centrale berging aanwezig voor het stallen van fietsen en een ruimte om te wassen en drogen tegen betaling. Een campingbabybedje en kinderstoel is apart te huur.

    Max. Aantal Personen: 2

    Aantal slaapkamers: 1
    Aantal badkamers: 1

    Vakantie vieren in luxe en comfort. Het 2-kamer appartement biedt u alle ruimte voor een onbezorgde vakantie. Via de entree komt u het appartement binnen. De ruime living met zithoek biedt een mooi uitzicht. De open keuken is van alle gemak voorzien, zoals kookplaat, vaatwasser, oven, vriesvakje, waterkoker en nespresso. De ruime slaapkamer heeft een comfortabel tweepersoons boxspringbed om lekker in weg te dommelen na een lange vakantiedag. De ruime badkamer is uitgerust met een wastafel, douche en föhn. Er is een apart toilet. In een aantal 2-persoons appartementen is een airco aanwezig.   



    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet