Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Holidayhouse - Oranjeplein 23 | Zoutelande

Zoutelande, Nederland

 

holidayhouse-oranjeplein-23-zoutelandeholidayhouse-oranjeplein-23-zoutelandeholidayhouse-oranjeplein-23-zoutelandeholidayhouse-oranjeplein-23-zoutelandeholidayhouse-oranjeplein-23-zoutelande
Favoriet 
     

    v.a. 1.428

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Holidayhouse - Oranjeplein 23 | Zoutelande in Zoutelande

    De belangrijkste winkelstraat van Zoutelande, de Langstraat, is om de hoek. Een bakker, supermarkt, een aantal leuke boetieks en andere speciaalzaken liggen allemaal direct in de buurt. Ook de gezellige restaurants en terrassen van Zoutelande zijn op loopafstand. Op slechts 100 meter is de strandovergang bij de boulevard, waar je de boten langs ziet varen. Hoor de golven ruisen wanneer je in bed ligt - dat is pas lekker wakker worden.

    Max. aantal personen: 4
    Aantal slaapkamers: 2
    Aantal badkamers: 1
    Opp.:  85 m2


    Via de hal van dit vakantiehuis kom je in de sfeervolle, lichte woonkamer. De persoonlijke, gedetailleerde inrichting zorgt dit ervoor dat je je hier snel thuis voelt. In de woonkamer kun je ontspannen achter de flatscreentelevisie (KPN inclusief Duitse zenders), gebruikmaken van de gratis wifi, of gezellig bijkletsen in de eethoek. Vanuit de woonkamer kom je in de keuken. Hier staat een koelkast met vriesvakje, combimagnetron, broodrooster en een Dulce Gusto koffiezetapparaat


    Dit vakantiehuis beschikt over twee ruime slaapkamers met wastafel: één op de begane grond en één op de eerste verdieping. In de eerste slaapkamer staan twee bedden naast elkaar (totaal 160x200 cm). In de tweede slaapkamer staan een boxspring van 180x200 cm en een babybedje (60x120 cm). In de badkamer vind je alles wat je nodig hebt: een douche, toilet, wastafel en wasmachine.


    Blijf je een dag thuis, dan kun je in de tuin op het zuiden (50m2) de hele dag door genieten van de zon. De tuin bestaat uit een tuinterras met tegels, maar de beplanting eromheen zorgt voor voldoende groen en privacy. Maak vooral gebruik van de tuinset, of eet gezellig samen aan de picknicktafel. Tot slot beschikt deze vakantiewoning over twee parkeerplaatsen en kun je je (elektrische) fiets veilig stallen in de overdekte fietsenstalling met oplaadpunt.

    De woonkamer en de slaapkamer op de 1e verdieping zijn uitgerust met een airconditioning.

     




    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath