Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Woudsend

Woudsend, Nederland

 

vakantiehuis-woudsendvakantiehuis-woudsendvakantiehuis-woudsendvakantiehuis-woudsendvakantiehuis-woudsend
Favoriet 
 

v.a. 2.777

  • Beoordeeld met een 7.5
  • 4 sterren
  • Max. 48 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Woudsend in Woudsend

Karakteristiek herenhuis direct aan het water. Gelegen in een gezellig watersportdorp in Friesland, ideale groepsaccommodatie voor een sportief weekend vol watersport.

Deze accommodatie is een authentiek Herenhuis waar iedereen zich snel thuis voelt door de sfeervolle ambiance en originele details. De accommodatie ligt aan een populaire doorvaarroute waar je perfect een tocht door Friesland kunt maken. De accommodatie bevindt zich in een idyllisch Fries dorp met leuke horecazaken en schattige winkeltjes.

Groepsaccommodatie in Friesland, gelegen aan het water 

De accommodatie is in het voorjaar van 2022 deels gerenoveerd en voorzien van een professionele keuken, twee ruime recreatieruimtes (eetkamer en woonzolder), modern sanitair en een buitenterrein met speelveld, groot terras en tafeltennistafels. In de omgeving en op het eigen terrein is altijd genoeg te doen en te beleven. Je hebt ook de mogelijkheid om zeilboten te huren, om samen een heerlijk dagje op het water door te brengen. Ideaal voor een actief weekend met de familie, het bedrijf of je vrienden.

Samen het water op

De accommodatie is gelegen in het pittoreske watersportdorpje Woudsend, vlakbij het Slotermeer. De accommodatie is onderdeel van een bijna 300 jaar oude monumentale houtzaagmolen en is daarmee het boegbeeld van Woudsend. Een houtzaagmolen is nog steeds in bedrijf en gaat speciaal op zaterdag open zodat je er een rondleiding kunt krijgen. De molen staat midden op het terrein en zorgt voor een uniek uitzicht en een speciaal gevoel tijdens jouw zeilkamp!  Pal aan het water, op een prachtige locatie en met de beste en leukste zeilkampen van Friesland. Wat wil je nog meer?!

Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 3.285,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 3.285,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 3.285,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet