Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ1072 Vrijstaand vakantiehuis in Wolphaartsdijk

Wolphaartsdijk, Nederland

 

vz1072-vrijstaand-vakantiehuis-in-wolphaartsdijkvz1072-vrijstaand-vakantiehuis-in-wolphaartsdijkvz1072-vrijstaand-vakantiehuis-in-wolphaartsdijkvz1072-vrijstaand-vakantiehuis-in-wolphaartsdijkvz1072-vrijstaand-vakantiehuis-in-wolphaartsdijk
Favoriet 
 

v.a. 634

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 4 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ1072 Vrijstaand vakantiehuis in Wolphaartsdijk in Wolphaartsdijk

6-Persoons vrijstaand vakantiehuis in Wolphaartsdijk

Dit mooie vakantiehuis is gelegen nabij Wolphaartsdijk, vlak bij het Veerse Meer. Wolphaartsdijk is een klein authentiek Zeeuws dorpje, het heeft een jachthaven, horeca en winkels voor uw dagelijkse benodigdheden. In de directe omgeving van het huis natuur, water en rust, maar op 3 minuten lopen van de jachthaven, het Veerse Meer met diverse watersport mogelijkheden en een aantal horecagelegenheden. 

Vrijwel direct aan het Veerse Meer dat staat hiermee garant voor vele uren waterpret. Er zijn zeer veel watersport activiteiten die u hier kunt beoefenen, zoals vissen, zeilen en surfen. U kunt er ook waterskiën of een kano huren. U zult zich er geen moment vervelen. Daarnaast is het een zeer mooie omgeving die het waard is om te ontdekken, te voet of op de fiets. De vele uitgezette routes leiden u door het prachtige gebied, naar één van de vele jachthavens of naar Goes en Veere. De steden Middelburg, Gent en Brugge zijn met de auto ook heel goed bereikbaar.


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg