Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Holidayhouse - Molenwal 11a | Westkapelle

Westkapelle, Nederland

 

holidayhouse-molenwal-11a-westkapelleholidayhouse-molenwal-11a-westkapelleholidayhouse-molenwal-11a-westkapelleholidayhouse-molenwal-11a-westkapelleholidayhouse-molenwal-11a-westkapelle
Favoriet 
     

    v.a. 868

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Holidayhouse - Molenwal 11a | Westkapelle in Westkapelle

    Vakantie vieren in hartje Westkapelle doe je in deze unieke vakantiewoning die ooit zelfs dienst deed als garage. Daar zie je helemaal niets meer van terug! De ruimte is prachtig verbouwd waardoor er een fijne, lichte en ruime accommodatie is ontstaan. Een heerlijke plek om te verblijven mede door de fijne locatie. De woning staat centraal in het dorp waardoor zowel de winkels en restaurants maar ook het strand op loopafstand te bereiken zijn.

     Via de tuin kom je binnen in de woonkamer met een koloniale inrichting. Bij de televisie zit je gezellig bij elkaar op de banken en losse fauteuil, direct daarnaast staat een ruime eettafel met plaats voor 4 personen. De twee slaapkamers op de eerste etage worden speels met elkaar verbonden door een vide waardoor je in de woonkamer een fijn ruimtelijk gevoel ervaart. De unieke indeling en hoogteverschillen zorgen hiermee voor een speelse indeling en een allerminst alledaagse accommodatie. De keuken is ingericht met alle basisvoorzieningen om ook in je eigen accommodatie gezellig te kunnen koken en tafelen. Met een kookplaat, magnetron, oven, koelkast plus vriezer, broodrooster, Senseo, filter koffiezetapparaat en waterkoker zet je in een handomdraai ontbijt, lunch en/of diner op tafel. 


    De badkamer, naast de keuken, is ingericht met een douchecabine, wastafel met spiegel en opbergruimte. Naast de badkamer vind je het aparte toilet. 

    Via de trap in de woonkamer kom je op de eerste etage. Hier zijn twee ruime slaapkamers onder het schuine dak, bijzonder met elkaar verbonden door middel van een vide. Beide slaapkamers zijn identiek aan elkaar en voorzien van een tweepersoonsbed (160x200cm), twee tafeltjes met bedlampjes, nachtkastjes en een roede om kleding uit te hangen. Je hoeft eigenlijk alleen nog te kiezen aan welke zijde van de woning je gaat slapen. De tuin grenst aan de woonkamer. Deze is privé gelegen en is op het terras (17,5 m2) voorzien van een tafel, stoelen en parasol. De gehele dag heb je hier keuze tussen schaduw en zon. Vanuit zowel de woonkamer als de tuin kijk je uit op de prachtige nostalgische molen van Westkapelle.

    In de woning kun je gebruikmaken van een wasmachine, deze staat naast de keuken in de living. Voor kinderen tot en met 2 jaar zijn er helaas geen voorzieningen beschikbaar, aangezien deze accommodatie minder geschikt is voor hele kleine kinderen. In de accommodatie is een open trap en overloop zonder valbeveiliging aanwezig. In deze accommodatie mag je trouwe viervoeter gezellig mee op vakantie, er kan één huisdier meereizen. Parkeren is in heel Westkapelle gratis.


    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid