Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe 20p

Thorn, Nederland

 

luxe-20pluxe-20pluxe-20pluxe-20pluxe-20p
Favoriet 
     

    v.a. 4.621

    • Max. 20 personen
    • 10 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Luxe 20p in Thorn

    Parc Maasresidence Thorn is een luxe resort gelegen in een prachtige omgeving in het hart van Midden-Limburg, op loopafstand van het gezellige witte stadje Thorn. Vanuit uw villa of appartement loopt u zo naar de centraal gelegen MRT Promenade. In dit gebouw zit de receptie, waar ze kunnen helpen met alles van sloepverhuur tot wandelroutes. In hetzelfde gebouw wacht restaurant Humphrey's Thorn gasten op met ontbijt, lunch en diner, zowel binnen als op hun terras. Verder zijn de MRT Shop & Bakery, de Happy Benny Kids Club en de grote bowlingbaan te vinden in de MRT Promenade.

    Direct tegenover de MRT Promenade ligt de gloednieuwe MRT Pool. Hier kunnen gasten genieten van het grote bad, een kinderbad, een bubbelbad en een lange glijbaan. Er staan ligstoelen langs de baden waar gasten kunnen ontspannen en een oogje in het zeil kunnen houden op spelende kinderen.

    De MRT Harbor is toegankelijk voor parkgasten, voor het aanmeren van zowel eigen vaartuigen of huurboten van het park. Vanaf de MRT Harbor kunt u de blauwe brug oversteken naar de MRT Beach Club, een privéstrand dat geschikt is voor allerlei activiteiten, waaronder Beachbar Naut., zwemmen, peddelen, surfen, SUP-boarden en zelfs e-foilen. De Maasplassen vormen het grootste aaneengesloten waterrecreatiegebied van Nederland en Parc Maasresidence Thorn ligt er middenin! Naast een overvloed aan activiteiten op het water is het natuurlijke landschap rond deze meren ook echt het ontdekken waard. Met een eigen of gehuurde fiets/e-bike is het mogelijk om een prachtige tocht door de natuur en zelfs over de Belgische grens te maken!

    Deze vrijstaande vakantievilla van circa 340 m2 beschikt over een ruime en lichte woonkamer met een zit- en eethoek en televisie met Chromecast.
    De luxe open keuken is voorzien van twee koelkasten met vriesvak, twee 5-pits inductie kookplaten, twee filterkoffiezetapparaten & een Nespresso machine, een waterkoker, twee vaatwassers, een combi-oven met magnetron en een extra oven.

    De villa telt maar liefst tien slaapkamers, waarvan twee op de begane grond met Beide slaapkamers hebben twee eenpersoons box springs en delen een badkamer met een wastafel en een walk-in douche.

    Er zijn zes slaapkamers met elk twee eenpersoons box springs op de eerste verdieping, waarvan twee met en-suite badkamer. Verder zijn er op de eerste verdieping twee luxe badkamers aanwezig, één met wastafel, inloopdouche én sauna en één met wastafel én ligbad. Boven aan de trap bevindt zich een veiligheidshekje voor kinderen.

    Op de tweede verdieping bevinden zich twee slaakamers met elk twee eenpersoons box springs en een gedeelde badkamer met wastafel en inloopdouche. De begane grond beschikt over een afzonderlijk toilet en op de eerste verdieping zijn twee afzonderlijke toiletten aanwezig. De inpandige berging beschikt over een was-droogcombinatie.

    Buiten is er een overdekt terras met tuinmeubilair. Er is ruimte voor vijf auto's op de parkeerplaats naast het huis en er is gratis WiFi in de gehele villa.

    In iedere villa is standaard één kinderstoel en één babybed exclusief linnen aanwezig. Indien er een extra kinderstoel of babybed exclusief linnen nodig is, dient dit vooraf gereserveerd te worden. Dit is op basis van beschikbaarheid.

    Alle bedden in de villa zijn standaard opgemaakt met bedlinnen. Daarnaast ligt er 1 set badhanddoeken (1 grote en 1 kleine handdoek) per bed klaar. In de keuken vindt u een set keukendoeken en in de badkamer een badmat. Mocht u extra bedlinnen en/of handdoeken nodig hebben, dan kunt u dit in uw reservering aangeven en bijboeken.

    De indeling en de stijl van het interieur kan per vakantievilla verschillen.


    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid