Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Sleen

Sleen, Nederland

 

vakantiehuis-sleenvakantiehuis-sleenvakantiehuis-sleenvakantiehuis-sleenvakantiehuis-sleen
Favoriet 
 

v.a. 2.016

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 27 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Sleen in Sleen

Niet ver van de warme bakker en de supermarkt ligt deze uiterst sfeervolle, voormalige brasserie, geschikt voor 27 pers. Met een fantastisch terras en 9 mooie, comfortabele slaapkamers is dit de groepsaccommodatie waar...

In Drenthe ligt deze voormalige brasserie, geschikt voor 27 personen. Met een terras en 9 comfortabele slaapkamers is dit de groepsaccommodatie waar je je bij binnenkomst direct thuis voelt. Dit nostalgische groepsverblijf ademt nog echt de sfeer uit van een oud-Hollands café/restaurant. Bewonder de Drentse woonboerderijtjes, geniet van de uitgestrekte natuurgebieden, pak een terrasje in Emmen of ga er uitgebreid winkelen. Waterskiën, paintball, karten, kleiduivenschieten, lasergamen of boerengolf; alles op een steenworp afstand.

Een groepsaccommodatie midden in het centrum

Je verblijf ligt midden in het centrum van het dorp Sleen (bij Emmen), dat 's zomers gezellig druk is. Veel fietsers, wandelaars van het Pieterpad, dagjesmensen en natuurlijk de inwoners van Sleen zelf genieten van de gemoedelijke rust die het dorp en de omgeving uitstralen. Maak gratis gebruik van één van de fietsroutes die wij leveren en haal uw hart op in de prachtige natuur van de Drentse landschappen. Op fietsafstand ligt het sfeervolle Dierenpark Emmen. 

Vanuit je vakantiehuis in Drenthe uitzicht over het dorpsbrink 

De woonkamer en het royale terras bieden uitzicht op de dorpsbrink met de hoogste kerktoren van Drenthe. De bar en stamtafel zijn nog steeds aanwezig, omringd door knusse zitjes. Tevens beschikt de huiskamer over een tapinstallatie, buffetkoelingen, TV met dvd-speler, koffiebar en een apart eetgedeelte. Verder is er nog een luxe toilettengroep. Aan de achterzijde van het pand vind je nog het gezamenlijke speelveld met volleybalnet en speeltoestellen. De professionele horecakeuken is voorzien van veel faciliteiten.
Alle slaapkamers zijn voorzien van eigen badkamers met toilet, wastafel en douche. Op de boxspringbedden liggen synthetische dekbedden, kussens en laken- en handdoekpakketten voor je klaar. Ook wordt er gezorgd voor kinderbedjes, -stoelen en -box. 


Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor schoolgroepen


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.016,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna