Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Beach Loft 4p

Sint Maartensbrug, Nederland

 

beach-loft-4pbeach-loft-4pbeach-loft-4pbeach-loft-4pbeach-loft-4p
Favoriet 
     

    v.a. 414

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Beach Loft 4p in Sint Maartensbrug

    De vrijstaande Beach Loft is gelijkvloers en geschikt voor maximaal 4 personen. Het chalet heeft een sfeervolle woonkamer met televisie. In de fijne keuken bevinden zich een combimagnetron en een koelkast met vriesvak. Voor een extra comfortabel verblijf zorgen de vaatwasser, waterkoker en filter koffiezetapparaat. De Beach Loft heeft 2 slaapkamers met in elk 2 eenpersoonsbedden. De badkamer heeft een inloopdouche en toilet. De Beach Loft heeft een stoere veranda met comfortabel tuinmeubilair. Er is ruimte om te parkeren bij de accommodatie. Extra fijn: huisdieren zijn toegestaan in de Beach Loft.
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 27-09-2024 voor een 3-daagse vakantie 414,- Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath