Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis naast een wijngaard voor 4 personen in het Drentse Ruinerwold

Ruinerwold, Nederland

 

vakantiehuis-naast-een-wijngaard-voor-4-personen-in-het-drentse-ruinerwoldvakantiehuis-naast-een-wijngaard-voor-4-personen-in-het-drentse-ruinerwoldvakantiehuis-naast-een-wijngaard-voor-4-personen-in-het-drentse-ruinerwoldvakantiehuis-naast-een-wijngaard-voor-4-personen-in-het-drentse-ruinerwoldvakantiehuis-naast-een-wijngaard-voor-4-personen-in-het-drentse-ruinerwold
Favoriet 
     

    v.a. 477

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Vakantiehuis naast een wijngaard voor 4 personen in het Drentse Ruinerwold in Ruinerwold

    Dit prachtige vakantiehuis voor vier personen is rustig gelegen op het mooie Drenthse landschap biedt het hele jaar door vermaak voor jong en oud. Het vakantiehuis is gelegen op Vakantiepark De Toffe Peer met een jonge wijngaard. Het vakantiepark is gelegen tussen drie nationale natuurparken: de Weerribben-Wieden, Dwingelderveld en Drents-Friese Wold. Ook is Giethoorn, het Venetië van het Noorden, op fietsafstand. De directe omgeving biedt dus een tal aan mogelijkheden voor een leuke dag uit voor jong en oud! Kinderen kunnen zich uitleven op de skelters, in de speeltuin of een bezoekje nemen aan de geiten, schapen, kippen en eenden.

    De gezellige Kleipeer is gebouwd in een voormalige Potstal en geeft u veel gezelligheid. De kleipeer heeft plaats voor vier personen. De Kleipeer heeft een gezellige woonkamer. En wordt verwarmd doormiddel van CV. De woonkamer heeft een open keuken van alle gemakken voorzien met onder andere een filter koffiezetapparaat. Beneden bevindt zich een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Tevens bevindt zich op de begane grond ook nog een badkamer met douche en toilet. Op de boven verdieping bevindt zich nog een tweede slaapkamer met een tweepersoonsbed. Buiten de woning kunt u beschikken over een heerlijk terras waar u heerlijk kan genieten van het Drentse landschap. Door de hele woning kunt u gebruik maken van een gratis draadloze internet verbinding. Voor de kleintjes onder ons zijn er kinderbedjes en kinderstoelen aanwezig. Bij uw reservering kunt u aangeven dat u hier van gebruik wil maken.Op hetzelfde terrein staan nog 2 vakantiewoningen, elk geschikt voor 4 personen. De 3 woningen tezamen zijn ook, samen met een centraal gastenverblijf, te huur als groepsaccommodatie voor maximaal 25 personen. U kunt deze groepsaccommodatie op onze website terugvinden onder huiscode DG087
    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Tuin

    Top vakantiehuizen in Nederland

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet