Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Camping de Witte Berg

Ootmarsum, Nederland

 

camping-de-witte-berg
Favoriet 
     

    v.a. 475

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Camping de Witte Berg in Ootmarsum

    7x overnachten
    inclusief eindschoonmaak
    gratis WiFi
    gratis parkeren

    De kindvriendelijke Camping de Witte Berg ligt net buiten het pittoreske Ootmarsum, in de provincie Overijssel. Het gebied is een eldorado voor de fietser en wandelaar. Hier vindt u een afwisselend coulisselandschap, uitgestrekte bossen, vennetjes, beekjes en de meanderende Dinkel. Voor de kinderen zijn er heel veel outdoor speeltuintjes, een indoor speeltuin en waterspeeltoestellen.. In de omgeving bevinden zich gezellige, historische dorpjes en stadjes om te bezoeken.

    Top vakantiehuizen in Nederland

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna