Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

'Earrebarre' Paviljoenwei 4 |Offingawier

Offingawier, Nederland

 

earrebarre-paviljoenwei-4-offingawierearrebarre-paviljoenwei-4-offingawierearrebarre-paviljoenwei-4-offingawierearrebarre-paviljoenwei-4-offingawierearrebarre-paviljoenwei-4-offingawier
Favoriet 
     

    v.a. 1.316

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    'Earrebarre' Paviljoenwei 4 |Offingawier in Offingawier

    Over de accommodatie
    Op een prachtige locatie aan de rand van Jachthaven Waterrijck met vrij uitzicht over het Sneekermeer ligt deze hoge kwaliteit houseboat. De houseboat is met 2 aparte slaapkamers geschikt voor 4 personen. Het voor- en bovendek is ruim met een dakterras waar je kunt relaxen, zonnen, genieten van de zonsondergang of gewoon genieten van de rust. De woning is geschikt voor het hele jaar. De houseboat ligt dichtbij het Starteiland, u kunt zo alle Friese meren bereiken waar van alles te beleven is.





    Max. aantal personen: 4
    Aantal slaapkamers: 2
    Aantal badkamers: 1
    Opp.: 54m2

    Beschrijving
    De houseboat is uitgerust met een zeer moderne keuken (fornuis, oven, waterkoker, Nespresso-apparaat met melkopschuimer, koelkast/ vriezer, vaatwasser, servies etc.) alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf. Als u geen zin of tijd heeft om te koken is de Beachclub Sneek met heerlijk eten op loopafstand. Een van de slaapkamers beschikt over een tweepersoonsbed, de andere over een stapelbed. Verder is er een badkamer met douche en toilet. Er zijn meerdere terrassen, de grootste is een ruim zonnedek, die toegankelijk is via een wenteltrap. Onze houseboat is voorzien van insectenramen in de slaapkamers en badkamer zodat je gerust kunt slapen. De houseboat zit stevig vast aan de steigerlengte van de haven en is niet verplaatsbaar.





    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede