Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Lodge 4B Wellness

Nieuwvliet-Bad, Nederland

 

lodge-4b-wellnesslodge-4b-wellnesslodge-4b-wellnesslodge-4b-wellnesslodge-4b-wellness
Favoriet 
     

    v.a. 367

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Lodge 4B Wellness in Nieuwvliet-Bad

    Deze vrijstaande, gelijkvloerse lodge is geschikt voor maximaal 4 personen. De woonkamer heeft een zithoek met smart-tv. In de keuken vind je onder andere een koffiecupapparaat, een combimagnetron en een vaatwasser. Het vakantieverblijf heeft 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden en een extra televisie. De badkamer beschikt over een grote douchecabine met 2 regendouches en er is 1 apart toilet. Er is ook een infraroodsauna in de badkamer aanwezig. Het terras heeft tuinmeubilair en een terrasheater. Daarnaast zijn er 4 zonneligbedden. Handig: in dit vakantieverblijf is een wasdroogcombinatie aanwezig.
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 25-11-2024 voor een 4-daagse vakantie 367,- Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen