Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

IJssellodge 5 persons

Nieuwekerk aan de IJssel, Nederland

 

ijssellodge-5-personsijssellodge-5-personsijssellodge-5-personsijssellodge-5-personsijssellodge-5-persons
Favoriet 
     

    v.a. 619

    • Max. 5 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    IJssellodge 5 persons in Nieuwekerk aan de IJssel

    Deze woning is gelegen in Nieuwerkerk aan den IJssel. In de nabije omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel vindt u recreatiegebied Hitland. Hier kunt u wandelen en fietsen door het boslandschap en weilanden, maar ook langs de IJssel. In de omgeving van het park kunt u genieten van zowel de rust als de mooie drukke stad. Op het park kunt u genieten van het verwarmde buitenzwembad met kinderbad, een speeltuin met toestellen, jeu de boules en een voetbalveld. Verder is er een restaurant, een café/bar en een snackbar. Ook vindt u vlakbij het park een manege.

    Wat Nieuwerkerk aan den IJssel uniek maakt, is het prachtige recreatiegebied Hitland met zijn steenovens. Hier fiets en wandel je door het bos, de weilanden met veel vogelsoorten en veengebieden. Ook ontdek je er elementen uit het verleden; veenputten, wielen, watermolens en sloten uit het oude polderlandschap. Ontdek de rijke geschiedenis van de steenovens en bezoek de markt. Er is een wandelevenement (Wandelvierdaagse) wat hier altijd één groot feest is. Verder is een bezoek aan de traditionele vlooienmarkt en de Hollandse IJsselrit voor oldtimers iets wat je gezien moet hebben.

    Hier vindt u de rust van het platteland, terwijl steden als Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Gouda op korte afstand te bereiken zijn. Ook is er een winkelcentrum, zijn er diverse bezienswaardigheden en is de boulevard op korte afstand.

    Woonkamer met tv, eethoek, zithoek.
    Keuken met koffiezetapparaat, fornuis, koelkast, vriezer, magnetron, vaatwasser.
    1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een kamer met een stapelbed en een eenpersoonsbed. Bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Ruimte voor kinderbed.
    Badkamer met douche, toilet, wastafel.

    Buitenshuis
    Aangelegd terras
    Parkeren bij de accommodatie (1 auto)
    Tuinset

    Let op: de afbeeldingen van de huizen zijn alleen ter illustratie. Er kunnen kleine ontwerpverschillen zijn, maar ze hebben dezelfde lay-out en zijn op dezelfde manier uitgerust.
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna