Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Skylge 2+2p

Midsland, Nederland

 

skylge-2-2pskylge-2-2pskylge-2-2pskylge-2-2pskylge-2-2p
Favoriet 
     

    v.a. 596

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Skylge 2+2p in Midsland

    Ontdek al het mooie dat Terschelling te bieden heeft. Dit zo goed als auto vrije biedt een uitgelegen kans om de natuur en rust te omarmen.

    Uw vakantie begint op het moment dat u op de boot stapt.

    is een gerenoveerde boerderij met 5 appartementen op Terschelling in de buurt van Midsland, gelegen bij Camping Hoeve 't Noord en omgeven door prachtige natuur. Als gast op Skylgerduin kunnen uw kinderen gebruik maken van de speeltuin faciliteiten die Camping Hoeve 't Noord te bieden heeft.

    De appartementen liggen op enkele minuten fietsen van het strand.
    Daarnaast zijn veel winkelvoorzieningen in de buurt voor de benodigde boodschappen.

    Beleef allerlei mooie activiteiten samen, zoals een bezoekje aan de iconische Brandaris. Ook kunt u op Terschelling prima ontspannen en genieten van de natuur, het bos en het strand. In SKYLGERDUYN komt het allemaal samen. U bent er ècht even uit.

    Terschelling is bereikbaar per veerboot vanaf Harlingen. Controleer vooraf de vertrektijden en reserveer indien mogelijk, vooral tijdens drukke periodes. Een ticket voor de veerdienst is niet inbegrepen in de reissom, deze dient u zelf apart te boeken.
    Eenmaal op het eiland zijn er alternatieve vervoersmiddelen beschikbaar, zoals fietsverhuur, bussen en taxi's.

    Dit vakantieappartement is geschikt voor maximaal 4 volwassenen en 1 extra baby in een babybedje.

    Het appartement bevindt zich in een nieuwgebouwde boerderij met een traditionele stijl. De authentieke uitstraling en moderne voorzieningen zijn terug te vinden in de gezellige woonkamer, comfortabele slaapkamers en een goed uitgeruste keuken. In de vakantieboerderij zijn in totaal 5 vakantieappartementen, elk met 2 verdiepingen.

    Op de begane grond bevinden zich de woonkamer met eetkeuken en een toilet in de hal. Op de eerste verdieping bevinden zich een slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden en een slaapkamer met een stapelbed, hier is ook ruimte voor het plaatsen van een babybed. Ook is er een luxe badkamer met douche. Alle appartementen hebben hun eigen ingang en een klein terrasje met buitenmeubels.
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn