Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Comfort 6 pers.

Medemblik, Nederland

 

comfort-6-pers
Favoriet 
     

    v.a. 465

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Comfort 6 pers. in Medemblik

    De Comfort 6 is een vrijstaande bungalow die geschikt is voor 6 personen. Je komt binnen bij de entree waar je de trap naar de eerste verdieping vindt, een apart toilet en een berging*. Vanuit de knusse woonkamer kijk je uit over de ruime tuin en het water. Hier vind je een zithoek met televisie en een aparte eethoek. De open keuken is onder andere uitgerust met een vaatwasser, combimagnetron en een filter koffiezetapparaat. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers, elk met 2 eenpersoonsbedden.* Daarnaast vind je boven ook een badkamer met een toilet, douche of bad. Via openslaande deuren in de woonkamer kom je in de tuin met een eigen aanlegsteiger aan het water. Bij deze bungalow kun je 1 auto parkeren en er is gratis WiFi beschikbaar.
    * Bungalow nr. 112 heeft in plaats van een berging een extra slaap- en badkamer op de begane grond.
    • Huisdieren toegestaan
    • Waterkoker, Vaatwasser(s), Filter koffiezetapparaat, Koelvriescombinatie(s), Aparte toiletten, Toilet(ten) in badkamer(s), Boxspringbedden, Berging, Terras, m² Oppervlakte, Met verdieping, Parkeergelegenheid bij vakantieverblijf, Rookvrij

    Top vakantiehuizen in Nederland

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn