Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

16 persoons groepslodge op Vakantiepark Eigen Wijze in Bant

Lemmer, Nederland

 

16-persoons-groepslodge-op-vakantiepark-eigen-wijze-in-bant16-persoons-groepslodge-op-vakantiepark-eigen-wijze-in-bant16-persoons-groepslodge-op-vakantiepark-eigen-wijze-in-bant16-persoons-groepslodge-op-vakantiepark-eigen-wijze-in-bant16-persoons-groepslodge-op-vakantiepark-eigen-wijze-in-bant
Favoriet 
     

    v.a. 1.940

    • Max. 16 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    16 persoons groepslodge op Vakantiepark Eigen Wijze in Bant in Lemmer

    Gezellige 16 persoons groepslodge gecombineerd met vier comfortabel vierpersoonslodges. De lodges hebben een grote schuifpui direct naar het vlonderterras met uitzicht op de grote vijver.De huizen zijn gelegen op een prachtig, kleinschalig vakantiepark in Bant, nabij Lemmer. Het kindvriendelijke vakantiepark is gelegen op het erf van een voormalige boerderij. De sportvelden (volleybalveld, voetbalveld en tennisbaan) zijn door iedereen vrij te gebruiken. Ook zijn er verschillende spannende speeltoestellen voor kleine kinderen aanwezig. Vooral de skelters en de speelboot zijn razend populair. Op het erf is tevens een overdekte ruimte met verschillende speeltoestellen.

    Deze gezellige groepslodge gecombineerd met vier comfortabel vierpersoonslodges is nieuw. De lodges hebben een grote schuifpui direct naar het vlonderterras met uitzicht op de grote vijver. De woonkamer en het terras zijn ingericht met veel steigerhout en natuurtinten. In deze lodges krijgt u het glamping gevoel, maar in een echt huisje in plaats van tussen dunne tentdoeken. Wij noemen dit glamping 2.0! Per lodge is er een gezellige woonkamer verwarmd middels centrale verwarming en er is een flatscreen televisie aanwezig. De keuken heeft een combimagnetron, vierpits gasstel, filter koffiezetapparaat en een vaatwasser. De slaaplodges hebben twee tweepersoonskamers met enkele boxspringbedden. Iedere lodge heeft een moderne badkamer met douche en toilet.In de centrale lodge zitten geen slaapkamers, maar zijn er eettafels en stoelen voor 16 personen en comfortabele zitjes. Ook is er een leuk barretje in deze accommodatie. Al deze vier lodges staan naast elkaar aan het water. U kunt twee auto's parkeren per lodge, overige auto's kunt u parkeren op de centrale parkeerplaats.
    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath