Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ893 Groepsaccommodatie in Hulst

Kloosterzande, Nederland

 

vz893-groepsaccommodatie-in-hulstvz893-groepsaccommodatie-in-hulstvz893-groepsaccommodatie-in-hulstvz893-groepsaccommodatie-in-hulstvz893-groepsaccommodatie-in-hulst
Favoriet 
 

v.a. 2.320

  • Beoordeeld met een 8.3
  • 4 sterren
  • Max. 44 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ893 Groepsaccommodatie in Hulst in Kloosterzande

30-44 Persoons Groepsaccommodatie net buiten de stad Hulst

Onze accommodatie ligt in de Kruispolder tussen Lamswaarde en Kloosterzande in. In Kloosterzande en Hulst zijn een zwembad, supermarkten en restaurants en terrasjes. In de nabije omgeving kun je prachtig fietsen en wandelen en onderweg kom je ook veel restaurantjes en theetuinen tegen. Ook op de zeedijk van de Westerschelde kun je fietsen en wandelen en ondertussen kijken naar de grote zeeschepen. Hulst is een mooi vestingstadje en ook het verdronken land van Saeftinge is vlakbij. Het strandje van Perkpolder ligt op ongeveer 5km afstand, daar kan je zwemmen in de Westerschelde en wat eten en drinken in de strandtent Bar Goed. 

Deze groepsaccommodatie is rustig gelegen. Er is voldoende ruimte in en om de accommodatie. Veel ruimte op ons speelveld en in de schuur om zowel met mooi als met minder mooi weer allerlei activiteiten te kunnen organiseren of gewoon lekker spelen en bewegen. Buiten zijn er picknicktafels en een kampvuurplaats waar je kunt genieten van het mooie uitzicht in de polder. Je ziet zelfs de zeeschepen voorbij varen. In de polder met de Westerschelde op loopafstand. Terrasjes en restaurants in overvloed. Wat cultuur om op te snuiven. Een wandeling of fietstocht hier en daar. Een perfecte mix tussen smullen, bewegen, ontspannen en op avontuur gaan. Zo ziet een vakantie er in Zeeuws-Vlaanderen er uit.

- Deze accommodatie is niet te boeken voor jongerengroepen (onder 30 jaar).


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn