Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

NT Comfort

Kamperland, Nederland

 

nt-comfortnt-comfortnt-comfortnt-comfortnt-comfort
Favoriet 
     

    v.a. 137

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    NT Comfort in Kamperland

    Deze bungalow is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Via de hal kom je in de woonkamer en open keuken. De keuken is voorzien van een koffiepadapparaat, vaatwasser, 4-pits kooktoestel en koelkast met vriesvak. De woonkamer kijkt uit op het terras en heeft een gezellige zithoek met televisie inclusief buitenlandpakket. Boven zijn 2 slaapkamers: 1 met 2 eenpersoons boxspringbedden en een tv en nog 1 slaapkamer met een kinderstapelbed. Reis je met kleine kinderen? Er is beperkte ruimte om een extra campingbedje op de slaapkamer te plaatsen. Houd er rekening mee dat dit ten koste van bewegingsruimte en/of ruimte voor bagage gaat.

    Top vakantiehuizen in Nederland

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn