Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bungalow 6B

Kamperland, Nederland

 

bungalow-6bbungalow-6bbungalow-6bbungalow-6bbungalow-6b
Favoriet 
     

    v.a. 461

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Bungalow 6B in Kamperland

    Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 6 personen. In de woonkamer vind je een zithoek met smart-tv en de keuken is uitgerust met onder andere een vaatwasser, koelkast met vriesvak, koffiecupmachine en combimagnetron. Beneden zijn 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden. Daarnaast is er een open vide met beperkte stahoogte voorzien van 2 eenpersoonsbedden. Deze is bereikbaar vanuit de woonkamer via een vrij rechte trap. De bungalow beschikt over 2 badkamers met inloopdouche. Je maakt gratis gebruik van wifi. Water Village is een duurzaam en geheel gasloos park. De elektriciteit wordt deels opgewekt door zonnepanelen en de woning wordt verwarmd met behulp van een warmte pomp.

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn