Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Panorama Wellnesslodge | jacuzzi, sauna en ligbad | 2 personen

Holten, Nederland

 

panorama-wellnesslodge-jacuzzi-sauna-en-ligbad-2-personenpanorama-wellnesslodge-jacuzzi-sauna-en-ligbad-2-personenpanorama-wellnesslodge-jacuzzi-sauna-en-ligbad-2-personenpanorama-wellnesslodge-jacuzzi-sauna-en-ligbad-2-personenpanorama-wellnesslodge-jacuzzi-sauna-en-ligbad-2-personen
Favoriet 
 

v.a. 483

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Panorama Wellnesslodge | jacuzzi, sauna en ligbad | 2 personen in Holten

Kom tot rust in je eigen sauna en jacuzzi!

Geniet van een panorama wellnesslodge met heerlijke jacuzzi, traditionele Finse 🇫🇮  sauna en inloopdouche. En dat alles in een sfeervolle lodge waarbij je 's ochtends wakker wordt met een uitzicht over de Twentse weilanden. De sauna, het ligbad en de inloopdouche en een heerlijke boxspring. Het is een plaatje. Op je slaapkamer kun je heerlijk in bad, genieten in een traditionele Finse sauna en je spring zo onder de inloopdouche! Zo'n gave slaapkamer zie je zelden!

De jacuzzi die op het heerlijke buitenterras te vinden is, is - in tegenstelling tot de hottub - altijd lekker warm. Je drukt op de knop en je geniet van heerlijke jets en bubbels. In de avond is de jacuzzi spectaculair verlicht. Een jacuzzi is natuurlijk sowieso fijn, maar wij vinden dat deze op een van de mooiste plekjes van Nederland staat. Direct aan de weilanden. 

Zowel in de zomer als in de winter is het genieten in de Panaroma Wellnesslodge. In de ruime woonkamer is een keuken te vinden met alle luxe. Zo vind je er een vaatwasmachine, combimagnetron en kun je koken op een 4-pits kooktoestel. Er is een heerlijke relax bank om lekker te ontspannen na een actieve wandel- of fietsdag op de Holterberg of na een ontspanmoment in de sauna. 
De Panorama Wellnesslodge is geschikt voor 2 volwassenen. Wel is er de ruime om een baby mee te nemen. Hiervoor kun je een babybedje bijboeken! 

  • Bestel ook een streekontbijt als extra optie ontbijt ☕️🍳

  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 17-05-2024 t/m 24-05-2024 (7 dagen) 1.303,-   Boek
Van 20-05-2024 t/m 24-05-2024 (4 dagen) 584,-   Boek
Van 20-05-2024 t/m 27-05-2024 (7 dagen) 908,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 584,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 03-06-2024 (7 dagen) 908,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath