Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bungalowpark Hoge Hexel

Hoge Hexel, Nederland

 

bungalowpark-hoge-hexel
Favoriet 
     

    v.a. 479

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Bungalowpark Hoge Hexel in Hoge Hexel

    7x overnachten
    welkomstkopje koffie of thee met iets lekkers
    10% korting op horeca
    gratis wandel- en fietsroutes
    gratis WiFi
    gratis parkeren

    Bungalowpark Hoge Hexel met recreatieplas en strand staat in het kleine dorpje Hoge Hexel in de gemeente Wierden, prachtig gelegen in het mooie Twentse landschap. Het wordt getypeerd als een gemoedelijk en luxe bungalowpark. Alle vakantiehuizen zijn vrijstaand en bieden daardoor veel privacy. Beleef het heerlijke Twentse buitenleven vanuit uw comfortabele tijdelijke huis, tussen de bomen of in het open veld. Ook voor groepen bestaande uit 12 tot 20 personen heeft het Bungalowpark Hoge Hexel een accommodatie beschikbaar.

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg