Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

MB Zeeuwse Mobile Home

Hoek, Nederland

 

mb-zeeuwse-mobile-homemb-zeeuwse-mobile-homemb-zeeuwse-mobile-homemb-zeeuwse-mobile-homemb-zeeuwse-mobile-home
Favoriet 
     

    v.a. 330

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    MB Zeeuwse Mobile Home in Hoek

    Vakantiepark Marina Beach is de ideale bestemming voor jullie familievakantie in Zeeland. Het park ligt direct aan het water van De Braakman. Kom genieten aan het strandje/ligweide of lekker afkoelen in het afgeschermde zwemgedeelte. Verder er zijn volop watersportmogelijkheden zoals surfen en varen. Wandel door het natuurgebied met Schotse Hooglanders en het vogeleiland. Het park biedt allerlei faciliteiten zoals een (pannenkoeken) restaurant, pizzeria, snackbar, ijssalon, bar, terras, midgetgolf, airtrampoline, sportvelden, tafeltennis, visvijver, jachthaven, dierenweide, animatie in de schoolvakanties, speeltuinen en een indoor speeltuin.

    Op het park kunt u een barbecue of gourmet huren en er is fietsverhuur en bootverhuur.




    Dit is een vrijstaande mobilehome, geschikt voor 4 personen.
    Een mobilehome is ideaal om in te verblijven wanneer je wat meer luxe wilt hebben tijdens je vakantie. Het heerlijke vakantiegevoel waarbij je niets hoeft op te zetten of mee moet sjouwen.

    Je mobile home is altijd voorzien van een gemeubileerde zithoek met TV en kachel, keuken met koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, 4 pits kooktoestel en keukeninventaris, badkamer met toilet, wastafel en douche en een complete tuinset inclusief 'Oostappen Groep' parasol.
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen