Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Oostappen Vakantiepark Boschbeek

Herkenbosch, Nederland

 

oostappen-vakantiepark-boschbeek
Favoriet 
     

    v.a. 320

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Oostappen Vakantiepark Boschbeek in Herkenbosch

    5x overnachten
    incl. bedlinnen (t.w.v. € 9,50 p.p.)
    incl. eindschoonmaak
    fles wijn in de accommodatie
    gratis parkeren (1 auto)

    Oostappen Vakantiepark Boschbeek ligt in Herkenbosch, in het mooie Midden-Limburg, dicht bij Roermond en de Duitse grens. Dit vakantiepark is prachtig gelegen in de natuur; zo grenst het aan het bijzondere terrassenlandschap van Nationaal Park De Meinweg. Rustzoekers en natuurgenieters zullen meteen fan zijn van dit ‘park zonder toeters en bellen’. Als u voorzieningen als kinderanimatie, tropische zwemfaciliteiten en ander 'schreeuwerig vertier' makkelijk kunt missen, dan zit u op deze rustige plek prima! U ontdekt de Limburgse natuur vanuit een 6-persoonsbungalow, die van alle gemakken voorzien is.

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn