Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Handel

Handel, Nederland

 

groepsaccommodatie-handelgroepsaccommodatie-handelgroepsaccommodatie-handelgroepsaccommodatie-handelgroepsaccommodatie-handel
Favoriet 
 

v.a. 930

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 4 sterren
  • Max. 16 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Handel in Handel

Gelegen naast een natuurgebied. Er zijn veel voorzieningen op het gebied van sport en spel. Er zijn vanaf de accommodatie prachtige wandel- en fietsmogelijkheden. Een echte aanrader om eens lekker te genieten van...

Gelegen naast een natuurgebied, boerderij geschikt voor groepen tot maximaal 16 personen. Deze groepsaccommodatie is zeer geschikt voor families en vriendengroepen. Je kunt hier in het Kempenland helemaal tot rust komen. Er zijn vanaf de groepsaccommodatie prachtige wandel- en fietsmogelijkheden. Voor kinderen zijn er veel voorzieningen op het gebied van sport en spel. Op hetzelfde terrein ligt de .

Een groepsaccommodatie in Noord-Brabant met diverse speeltoestellen

Er is een grote huiskamer met een zithoek en eethoek voor maximaal 16 personen. Daarnaast is er een volledig ingerichte keuken. De groepsaccommodatie beschikt over 5 x 2 persoonskamers (tweepersoons bed) en 1 x 6 persoonskamer. Alle slaapkamers zijn op de eerste verdieping gelegen. Er is een douche, een badkamer met ligbad op de begane grond en een badkamer met douche en toilet op de 1e verdieping. Je hebt uitzicht over het natuurgebied. Er zijn speeltoestellen aanwezig waaronder een glijbaan, schommel, trampoline, tafeltennis en tafelvoetbal. 

Samen struinen door de bossen

De boerderij is deels omgeven door gebieden van natuurmonumenten, bosranden en stuifzandruggen. Op korte afstand is het Recreatiepark Hemelrijk in Volkel (11 km), een waar paradijs voor kinderen. Tevens zijn er verschillende watersporten mogelijk zoals: waterskiën, zwemmen op 10 min. loopafstand (Rooyse plas). In overleg met de eigenaar kan een huifkartocht gemaakt worden. In het dorp is een grote speeltuin.

Weekendje weg Noord-Brabant? Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.266,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.266,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn