Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Boslodge Olivia - 4 personen

Enter, Nederland

 

boslodge-olivia-4-personenboslodge-olivia-4-personenboslodge-olivia-4-personenboslodge-olivia-4-personenboslodge-olivia-4-personen
Favoriet 
 

v.a. 269

  • Beoordeeld met een 9
  • 4 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Boslodge Olivia - 4 personen in Enter

Op vakantie met de kinderen? Deze gloednieuwe 4-persoons Boslodge is van alle gemakken voorzien! Ontspan op het zonnige terras met loungeset terwijl de kinderen zich eindeloos vermaken op het vakantiepark met vele voorzieningen.

Op vakantie met de kinderen? Deze gloednieuwe 4-persoons Boslodge is van alle gemakken voorzien! Ontspan op het zonnige terras met loungeset terwijl de kinderen zich eindeloos vermaken op het vakantiepark met vele voorzieningen.

Indeling
De lodge beschikt over een lichte, sfeervol ingerichte woonkamer met zithoek, flatscreen televisie, een open keuken en eettafel. De moderne keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur zoals een 4-pits kookplaat, combimagnetron en vaatwasser. 

De lodge beschikt over twee slaapkamers, elk met eigen badkamer voorzien van douche en wastafel. Het toilet is separaat.
Via de grote glazen schuifdeuren bereikt u het riante, zonnige terras met loungeset waar u tot in de late uurtjes van het buitenleven kunt genieten.  

De lodge heeft een ruime tuin met eigen parkeerplaats voor uw auto.

OmgevingVakantiecentrum 't Schuttenbelt is landelijk gelegen tegen het leuke plaatsje Enter in Zuid Twente, ook wel bekend als de Reggestreek. Een gebied waar u kunt genieten van rust en natuur maar waar ook genoeg te beleven is voor een actieve vakantie. Op het vakantiepark vindt u een heerlijk buitenzwembad met waterglijbaan en peuterbad (geopend in het kampeerseizoen), een all-weathersportveld, speeltuinen en tennisbaan.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 507,-   Boek
Van 06-05-2024 t/m 10-05-2024 (4 dagen) 737,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 416,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna