Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Camping de Stal

Drijber, Nederland

 

camping-de-stal
Favoriet 
     

    v.a. 292

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Camping de Stal in Drijber

    4x overnachten
    4x ontbijt
    incl. bed- en badlinnen
    incl. eindschoonmaak
    incl. toeristenbelasting
    gratis parkeren

    In Drijber biedt Camping de Stal een heerlijk verblijf in het hart van Drenthe, tussen de koeien en in de buurt van de Drentse Hooglanden, waar naar hartenlust gewandeld en gefietst kan worden. Ervaar het landelijke leven rondom het park en ontdek in de directe omgeving tal van leuke uitstapmogelijkheden. Ontdek kleine gezellige dorpjes, maak kennis met eeuwenoude ambachten en struin rond door de vele mooie natuurgebieden. Voordat u de Drentse natuur intrekt, geniet u eerst bij uw huisje van een inbegrepen ontbijt. U heeft hier de keuze uit twee chalettypen voor twee personen, waarbij het ene type op een piepklein huisje lijkt en het andere op een soort boerderijtje in miniformaat.

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn