Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Type C Comfort 4 persoons

Doorn, Nederland

 

type-c-comfort-4-persoonstype-c-comfort-4-persoonstype-c-comfort-4-persoonstype-c-comfort-4-persoonstype-c-comfort-4-persoons
Favoriet 
 

v.a. 335

  • Beoordeeld met een 8.5
  • 4 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Type C Comfort 4 persoons in Doorn

Luxe ingericht 4 persoons chalet in een bosrijke omgeving

Deze volledig ingerichte chalets zijn geschikt voor maximaal 4 personen en beschikken over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van standaard apparatuur zoals een flat screen tv. De open keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, koelkast met vriesvak, Senseo koffieapparaat, combi magnetron, vaatwasser en een waterkoker. Er zijn twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en een toilet.

Buiten op het terras heeft u de beschikking over tuinmeubilair.
Exterieur en interieur kunnen onderling verschillen.
Wij accepteren geen zakelijke boekingen.

Chalet Konijnenlaan nr. 204 is voorzien van een koffiepadapparaat.
Chalet Lijsterbeslaan nr. 178 is voorzien van een Nespresso apparaat. Bij deze accommodatie is het niet toegestaan om de auto op te laden.
Chalet Larixlaan nr. 81 is voorzien van een
koffiecupautomaat met melkschuimer

De aanwezige trampoline bij chalet Larixlaan nr. 81 kan niet gebruikt worden. Wij verwijzen u door naar de Air trampoline op het park.


Op het park worden diverse activiteiten georganiseerd voor kinderen en ouders. Daarnaast is er een gezellig restaurant met ruim terras, een speeltuin, een verwarmd buitenzwembad en een sportveld voor o.a. tennis, volleybal, basketbal en voetbal.
De liefhebbers kunnen zich uitleven op de splinternieuwe jeu de boules baan.


Vakantiepark Bonte Vlucht op beoordeeld met een 9,3!


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn